20.3.10

fishing boats




En enää muista mitä piti kirjoittamani.

Kuvien latautumista odotellessa ( noin 50 min.) muistelin toinen toistaan hurjempia tämän elämän tositarinoita, mutta kun verenpaine ennätti jo laskea normaalilukemiin, niin jätän teille vain kuvia satamasta ja ankkuroidun itse sohvan kulmaan kera lisäaineisten karkkien ja elokuvan.


Rauhaisaa viikonloppua!

4 comments:

Lissu said...

Siis sinà jaksoit odottaa kuvien latautumista 50 minuuttia! Meikàlàinen olisi pistànyt pillit pussiin. Ihania kuvia kuiteskin latailit. Kiitos! Rentoa viikonloppua.

Sateenkaari said...

Kiitos ihanista satamakuvista.Pitkaanpa latautuivat.
Sinulle muös ihanaa viikonloppua.

Vilijonkka said...

Kiitos kun jaksoit odotella näitä kuvia, ovat niin ihastuttavia katsella. Oi, millaistakohan olisi olla lämpimillä vesillä kalastaja?

Muisti pätkii täälläkin, mutta sen verran tiedän, että olit öisessä unessani ja ajattelin, että nyt kyllä painan mieleeni sinun nimesi! Vaan enpä tuota enää herättyäni muistanut. Sulla oli kivat vaatteet päällä!

pikkujutut said...

Lissu, tunnustetaan, että samalla katsoin elokuvaa, vahdin lasten nukkumaan menoa hampaiden pesuineen etc...Ajattelin kok ajan että kohta nopeutuu...muttei se kuitenkaan tapahtunut.

Sateenkaari, ruuhkaa linjoilla, siinä syy.Jakavat näitä osoitteita monen kesken ja siinäpa se sitten on.Mutta vika on kuitenkin tietysti meidän päässä.

Vilijonkka, aamusella aikaiseen nämä veneet vesille lähtevät, joten aamuvirkkuna on hyvä olla.

Hhhhmmm, mikähän lienee ollut nimeni? Jos palautuu mieleen, kerrothan?:).