20.10.09

jalki-istuntoa odotellessa

Koulusta tuli lappu, jossa sanottiin, etta lapsilla tulee olla paallaan koulupuku ja vain liikuntatuntipaivina kelpaa urheiluasu. Jos naita ohjeita ei noudateta, on luvassa jalki-istuntoa.

Tietoisesti kaskya uhmaten lahetin lapset tanaan kouluun urheilushortseissa vaikkei liikuntaa olekaan. Kauluspaita ja pitkat housut ovat vahan liikaa kun mittarissa paukkuu +40.

Ohjeistin lapset sanomaan etta aiti tulee istumaan jalki-istunnon.Onneksi mieskin lupautui mukaan. Siella me sitten istumme ja kirjoitamme 100 kertaa ettemme enaa koskaan tee mitaan tallaista.

12 comments:

mizyéna said...

Hahhahah :)) Kerro heti miten käy!

Meillä oli esikoisella eilen unohtunut kännykkä taskuun ja se oli soinut kesken tunnin. Ihme kyllä sai puhelimensa päivän päätteeksi takaisin koska monelta se on otettu kokonaan pois samasta syystä. Oli kai saanut vakuuteltua, että oli tosiaan vahinko.

Jael said...

Hih,tuli naurut,äiti jälki-istunnossa....Toivottavasti ymmärtävät että on liian kuumaa....

Paevi said...

Mielenkiinnolla seuraan miten kay, oikeaa kansalaistottelemattomuutta

anumorchy said...

Odotan jannityksella miten kay!

ElsaIlona said...

Huh, kuulostaa kyllä hurjalta yhdistelmältä kauluspaita, pitkät housut ja +40 astetta. En ihmettele anarkiaanne yhtään. :)

Vilijonkka said...

Ai kauheaa, hyi hyi teitä! Ja muistakaa, ettei sitten istunnossa saa nauraa, se on vakava paikka se.

Ja opelle terkkuja: "Järki hoi, älä jätä."

violet said...

Ja taululle piste mitä tuijotetaan...

Olet just fiksu äiti. Toivottavasti pääset jälkkäriin näyttämään että seisot sanojesi takana. Ihan siksi että ne tajuaisi jotakin - vaikkeivat ehkä tajuakaan.
Voi näitä pukeutumissääntöjä....

Satu said...

Pimeetä!!! Tsemppiä vastaiskuun!

Pikkusisko said...

Mielenkiinnolla odottelen, että miten kävi!

pikkujutut said...

Kaikille yhteisesti.

Ei saatu jalki-istuntoa kun kukaan ei ollut sanonut mitaan, eika varmaan edes huomanneet. Tai sitten syyna on se, etta ollaan ulkomaalaisia.Hukkaan meni tamakin valmistautuminen :). No, jo ilmat sailyvat yhta lampimina, jatkamme vastaiskua.

Huomenna olisi vanhempainilta johon tuskin kuitenkaan menen vaan nappaan supervisoorin hyppysiini ja kysyn naista vallan omituisista saannoksista. Silla tama pukeutuminen oli vain yksi...lisaa seuraa.

outi said...

En kadehdi sinua. Kuulostaa vähän Monty Pythonilta. Täältä asti katsottuna hiukan naurattaisi, anteeksi. Toivotan sinulle voimia taisteluun. Ja kerro toki, miten tämä jatkuu.

pikkujutut said...

Outi, ei hataa, naurattaa tama itseakin :).