19.10.09

7+3



1. Pidan autolla ajamisesta. Mutten pida taalla olevasta autostamme (tai paremminkin automerkista). Muttei sita autolle kerrota, jottei jata tien paalle.

2. Olen nopea liikkeissani. Jos jotain on paatetty ja sovittu, sitten hanskat heilumaan. Sitten ei enaa kayteta aikaa miettimiseen, vaan tekemiseen.

3. Organosointikykyni on loistava. Tosin nyt tuo kyky on jollain pidempi aikaisella lomalla, ainakin mita tulee kotimme jarjestykseen.

4. Silittamisen tueksi tarvitsen jonkun leffan pyorimaan. Muuten ei sillittamisesta tule mitaan ja vaatevuori vain kasvaa.

5. Tiedan mita haluan viela opiskella. Silla haluan viela opiskella. Mutten tieda mika minusta tulee isona.

6. Nautin seurasta, myos ihan omastani.Osaan olla yksin ja viihdyn myos yksinani.

7. En osaa lukea neule- tai virkkausohjeita. Sen mita valmiiksi saan, tulee yrityksen ja erehdyksen, kenties jo nykyaan myos nappituntuman kautta.

8. Oma vuorokausirytmini huutaa apua. Heraan helposti klo 7.00 mutta klo 6.00 heraaminen on tuskaa.

9. Heitin kesalla roskiin pussukallisen meikkeja, joita en ollut kayttanyt juuri ollenkaan. Ostin tilalle ripsivarin ja varillisen huulikiillon. Ja isot aurinkolasit.

10. Haluaisin laskettelemaan, nyt heti.

Haastajina Mizyena ja Lissu .

5 comments:

_hoya_ said...

Kiitos paljastuksista :-)

violet said...

Ripsiväri, huulikiilto ja isot aurinkolasit;-)
Nauroin.

Jael said...

Kiva lukea paljastuksia:-) Sulla on aika paljon juttuja,joita tunnistan myös itsessäni,eli nopeus, organisaatiokyky,silitys ja miten sen kanssa tarvitaan jotain muuta, ja seurahalu ja yksinolo.

Lissu said...

Hyvàà kannatti odottaa. Nyt odotan enàà sità pitsikivihommaa. Plus làppàriàni, ettà voin useammin lukea blogiasi. Muuten: minà RAKASTAN silittàmistà. Laita pyykki tànne.

pikkujutut said...

_hoya_, ollos hyva :)

Violet, oikeastaan muuta ei tarvitsisi kuin ne lasit.

Yaelian, ilmankos tullaankin nain hyvin juttuun :).

Lissu, virsit sita pitsikivea, se on ollut paassa pyorimassa, ehkapa se lamppu syttyy hiljalleen. Toivottavasti saat sen lapparisi kuntoon. Lahetanko pikana nuo pyykit? Ovat olleet meinaan jo pari viikkoa tuossa :)