21.1.11

just a quick hi

Paluu takaisin tähän todellisuuteen.
Etelänaapurin lentokoneet lentävät taivaalla, pääkaupungissa ihmetellään, vähän kauempana naapurissa neuvotellaan. Eli ei mitään uutta tämän taivaan alla täälläpäin maailmaa.

Voinkin jatkaa järjestelyjä vaikka haaveet kotikirppiksestä saivat ylläolevien asioiden takia kolauksen. Kuka nyt mitään ostaa, kun kuitenkin kohta tapahtuu jotain.Rahat on parempi pitää taskun pohjalla. Mutta ehkä joku haluaa kuitenkin päästää meidät omistamisen tuskasta, jää nähtäväksi.

Positiivisesti ajatellen meillä on nyt tilaa, neliöt tuplaantuivat, lähes tulkoon ainakin.Noin 20 säkkiä tavaraa sai lähdön tästä osoitteesta, suurin osa meni uusiin koteihin.

Ja mikä parasta, aurinko paistaa.Kaikin tavoin.

6 comments:

Lissu said...

Tuossa metsàssà on jo tulevan kesànkin tunnelmaa!!! 20 sàkkià on hieno saavutus. Toivottavasti saat siivottua kaiken ihan 'rauhassa' ja 'auringon paistaessa'. koko sakille.Mukavaa viikonloppua

anumorchy said...

Kavivat tarkistamassa etta teilla on kaikki hyvin!

Jael said...

Enpäs ollut huomannut että teilläpäin lentävät...Hauskaa että neliöt lisääntyivät:-)

pikkujutut said...

Lissu, viime hellekesän tunnelmaa ainakin.Toivottavasti ensikin kesänä on sitä hellettä.Ja vielä lähtee tavaraa, se on vallan mukavaa.

Anu, tai sitten kävivät muistuttamassa olemassa olostaan.;)

Yaelian, en nähnyt minäkään mutta kuulin äänet ja näin savuviivan :).Ja valoakin tulee sisälle enemmän, mukavaa todellakin.

Maria said...

Onnea siivouksen onnistumiselle muuten kaikkea hyvää sinulle sinne auringon alle!!
Lauantai terveisin Maria

pikkujutut said...

Maria, kaikkea hyvää sinulle tähän viikkoon.