12.12.09

talvinen lauantai



Viime yosta saakka on myrskynnyt. Tuuli vinkuu ovien valissa. Valot vilkkuvat ja katkeavat. Television kanavat katoavat valilla, samoin yhteys www-maailmaan. Vetta tulvii ikkunoiden alta sisalle ja vuotavan katon reian kohdalla on muovisanko. Johdot hakkaavat seinaan ja joku peltiovi heiluu ulkona aiheuttaen valilla kunnon pamahdukset. Sisalla on kostean viileaa, valilla jopa hieman kylmaa, silla lammitimen teho riittaa vain makuuhuoneisiin.

Mutta tata se talvi on. Sen sijaan etta olisimme antaneet vallan saasurkeudelle, teimme keittiotasmaiskun. Nyt meilla tuoksuu banaanikakku, nutellamuffinit ja sokerimunkit. Kaiken kruununa lasagne. Seuraavaksi leiriydymme sohville, asennamme projektorin ja katsomme elokuvan.

7 comments:

Lissu said...

Semmoinen se talvi siellà veden ympàrysmaissa on. Oikein mukavaa sohvailtaa.

Pikkusisko said...

Onneksi on noin hyvät eväät, niin tarkenee paremmin!

anumorchy said...

Eiko pelottanut leipoa sahkokatkojen valissa? Vai onko tteilla kaasu-uuni? Sokerimunkit sopivatkin nyt Chanukka-juhlan aikaan.

Paevi said...

Aivan eri tunnelma kuin edellisen postauksen kuvissa! Herkkuja, sohva ja hyvä elokuva, kuulostaa ihanalta...

Niina said...

Kauniin karkeat kuvat. Tykkään tällaisista einiinperinteisistä kuvauskohteista!
Ja oih..keittiötäsmäiskun tuotokset yhdessä sohvan ja elokuvan kanssa kuulostavat niiiin hyviltä! Kelpaisi tännekin,vaikka myrskyä ei olekaan:)

Jael said...

Täälläkin on myrskynnyt mutta pohjoisessa teilläpäin tietenkin enemmän. Mutta ei ainakaan kylmää ole.Nam,olette olleet ahkeria keittiössä ja toivottavasti ei niitä katkoja kauheasti tule nyt lähiaikoina.

pikkujutut said...

Lissu, tatahan tama on, nyt jo paistaa taas aurinko.

pikkusisko, kaukana jouluisista leipomuksista mutta sopivat tahan hetkeen.

Anu, kaasu-uuni, joten katkot eivat haittaa. Pikkumies oli vatkaamassakun yksi katkoksista tuli,juoksi siita sitten pois ja kasivatkain jatkoi hommiaan sahkojen palattua...

Paevi, tunnelma on todellakin eri. Taalla, jos missa, auringon valolla on merkitysta ja paikallamissa kuvaa :).

Niina, kuvata kannattaisi vain niissa turistikohteissa mutta ne on jo nahty niin moneen kertaan.Kohta emme paase enaa sohvalta ylos :).

Yaelian, kosteankylmaa on ollut,sita luihin asti menevaa.Onneksi nyt jo sinista taivasta nakyvissa. Sateliittiantennin johto roikkui aamulla parvekkeella, joten siina tuhot talle myrskylle. Sahkokatkot ovat jokapaivaisia.:)