8.12.09

sshhh-retki



Kavaisin tanaan pikaisesti paakaupungissa. Yleensa auto on lastattu tayteen naisia kun viikolla joku paakaupunkiin pain suuntaa, mutta talla kertaa olimme kaksistaan ystavan kanssa. Suurin syy sille oli matkakohteemme, eras kauppa, mika sijaitsi taalla.

Matkoista tulee aina informoida ylempia tahoja mutta talla kertaa jatimme sen tekematta. Aviomiehetkin saivat suurinpiirteiset selvitykset, silla viela aamulla emme tietaneet itsekaan minne toisiasiassa paadymme. Mutta sen tiesimme, ettei matkustuslupaa olisi valttamatta tullut.

Itse matkakohteemme oli kuin varikas aarreaitta keskella harmaata betoniviidakkoa. Omalla tavallaan taydellinen jalokivi. Oikea timantti.

(PS.Valokuvat-ne ovat paakaupungista mutta lantisesta osasta. Kameran jatin tanaan suosiolla kotiin.)

6 comments:

Paevi said...

Kuulostaa aika jännittävältä!
Toivottavasti oli antoisa matka, tuleeko vielä tarinaa siitä mitä näit/hankit?

Jael said...

Kiva nähdä kuvia naapurista;-) Kai sieltä löytyi hyviä aarteita?

Pinkkis said...

Hyvä! Minusta pieni kapinallisuus on aina poikaa. Onneksi minua ei ole sitonut liikkumisessani kuin mieheni suku joskus. Niin, mieheni on siis paljasjalkainen Ashrafiyen poika, nyttemmin Suomessa tosin (ja näkee monia asioita tarkemmin kauempaa).

Törmäsin blogiisi ihan sattumalta viime viikolla. Luin yhden postauksen ja jokin kello kilahti. Luin pidemmälle, ja tiesin jo maan. Kohta tunnistin myös kaupungin. Lopulta näin kasvosi, ja myös ne näyttivät tutuilta. Nyt mietin päätäni puhki, että olemmeko nähneet jossain joskus. Luin muuten koko blogin lävitse yhdeltä istumalta. Et usko, kuinka monia tuttuja asioita ja ajatuksia tunnistin.

Nyt minua kiinnostaa vain, mikä aarreaitta on kätkettynä Haret Hreikiin? Seuraavaa reissua silmällä pitäen...

anumorchy said...

Siis ihanko viranomaisillekin pitaisi ilmoittaa?

Lissu said...

Ai ettà salaisia agentteja leikitte! Hyvà, ettà miehet sentààn tiesivàt. Hihityttàà!

pikkujutut said...

Paevi,jannaa olikin :).Tarinaa luvassa jahka kerkian.Tuotoksia varmaan nakyvissa tuossa toisessa blogissa myohemmin.

Yaelian, ja mina ajattelin, etta toivottavasti just silloin ei ala jotain...loistavia aarteita loytyi.

Maiku, tervetuloa. Valtaisan urakan teit lukiessasi, huh huh.Jos jotain tuolla reissulla olisi tapahtunut, sitten olisi harmittanut, silla vakuutuksesta ei olisi saanut mitaan.Mutta onneksi ei.

Me olemme taalla olleet jo ihan liian kauan, joten jos olet taalla kaynyt, olemme saattaneet kohdatakin.Profiilikuvastasi en tunnista :).

Ashrafia on yksi suosikeistani paakaupungissa.Siella voisin asua itsekin :).

Anu, ei nyt onneksi.Miehen tyonantaja haluaa tietaa missa liikumme,kaiken varalta.

Lissu, kartalla oli kolme oletettua paikkaa ks.kaupalle, joten mentiin vahan mutu-tiedoilla eika tarkkoja tietoja voinut antaa...:)