On syoty espanjalaista kanaa. Jalkiruoaksi odotetaan banaanikakkua valmistuvaksi. Lapsilla laboratorio parvekkeella, eri vareja sekoitetaan toisiinsa ja lopputuloksia ihmetellaan.
Mutta ihan kohta lahdemme rantaseikkailulle, aurinko kutsuu odottavasti.
4 comments:
Kerro nyt ihmeessà, miten espanjalaista kanaa valmitetaan, prego. Ettà minà kaipaan merta.
Viehättäviä ja herkkiä kuvia taas! Minäkin tahtoisin tietä kanasta enemmän. Mukavaa sunnuntai-iltaa!
Että tuntuu siis aivan uskomattomalta että vielä rannalle, aurinkoon tähän aikaan vuodesta...
Lissu, tervetuloa kylaan. Meri on tuossa ihan vieressa.Ohje lahtee siita etta hankkii tuollaisen miehen, joka sita osaa tehda :).
Katriina, kiitos. Tule sinakin kylaan kun itse olin kanan valmistuessa muualla kuin keittiossa ja mieskin taisi saveltaa tehdessaan. Kananfileita tomaattipohjaisessa kastikkeessa oli se mita soimme.Ensin ruskistus pannulla,sitten uuniin. Jotenkin nain.
Paevi, ei uimaan kuitenkaan vaan kivikokoelmaa lahdimme kartuttamaan. Saalis suht hyva.Parvekkeella oli paivalla + 33 :).
Post a Comment