22.9.09

valmista kauraa





Voihan elama, mita kivirekia nyt tielle kasaat.

Mutta ei huolta. Kun nain ottaa paahan, tarvitsevat kadet paljon tekemista. Paljon joutuu purkamaan mutta jotain sentaan valmiiksikin tulee.

Suomessa kesalla aloitettu nyori valmistui jo aikaa sitten. Tanne tulon jalkeen nyori oli valmiina kunnes sain kuvat otettua. Kuvista ehka selviaa, etta kaulanauhahan siita nyorista tuli. Kevyt mutta hieman liian lammin naihin aurinkoisiin paiviin.

Lopetan nama urputuspostaukset nyt tahan. Puran tuon paalle tunkevan negatiivisen energian nyt kasien kautta johonkin mista ehka syntyy jotain kaunista. Ainakin yritan. Ja juon kahvia. Syon suklaata. Kayn lenkilla. Ehka kombinaatio naista on vastalaakkeista paras.

Toivossa on hyva elaa.

9 comments:

Lissu said...

Urputa, urputa vaan! Toisaalta kädetkin tykkäävät, jos vaikka tuo Kazbuurakin joutais jo sieltä luovuuslomalta. Jätitkös piikkimaton Suomeen?

pikkujutut said...

Lissu, ei kun just nyt saa urputukset riittaa kun ne eivat tilanteita mihinkaan muuta :). Kazbuuraan on valmista tavaraa tarjolla mutta ensin on kuvattava. Hetken viela lomalla mutta ennen lokakuuta (hups, tuli paineita). Piikkimatto taalla ja kovassa kaytossa. Loytyiko sinullekin oma matto?

Jael said...

Ainakin osaat hyvin tuota energiaa purkaa hienoihin töihisi.Tsemppiä !

Virpi P. said...

Vastalääkkeet ovat ihan oikeat. Joskus myös lepo ja vaikka lempielokuvan parissa rentouttaa niin, että alkaa nähdä mahdollisuuksia esteitten tilalla.

Satu said...

Lääkkeet ovat parhaasta päästä, uskon liikunnan voimaan. Itsellä sama meneillään, tarttis juosta pitkä lenkki joka päivä, että ärtyt ja uuput katoais. Tsemppiä ja iloenergiaa! Kaunis koru, tykkään!

Vilijonkka said...

Sula on oikea asenne, kyllä se positiivisuus sieltä ajallaan tulee. Ja kait sitä omassa blogissaan saa urputtaa jos siltä tuntuu? Ja aika paljon teidänkin elinympäristö kasaa urputettavia yksityiskohtia (edellisiin postauksiin viitaten). Tsemppiä.

pikkujutut said...

Yaelian, toisinaan se onnistuu, tuon negatiivisen vaantaminen positiiviseksi. Tuntuu nyt silta,etta luvassa on vilkas ja ehka tuottelias kasityotalvi :).

Katriina, no, just..se lepo vallan unohtuikin. Sita myos.Ja elokuvia, tottakai.

Satunkaa, kunhan lasten koulu alkaa niin sitten polkaistaan vauhtiin tuo kuntoilu taas.Odotan sita todella.Kiitos, korusta tuli veikea,hieman vaatii viela saatoa :).

pikkujutut said...

Vilijonkka,saa varmasti urputtaa mutta kun eihan se auta niihin asioihin mille itse ei voi mitaan joten on keksittava jotain muuta.

Oi, ja nuo arjen stressipisteet ovat niita kevyimpia urputusaiheita.Isoista ollaan ihan hiljaa.:)

violet said...

Minulle tekis juuri tuollainen kombinaatio hyvää, tosin kahvi ei oikein sovi.
Toivon että kivireki kaatuu.