28.2.09

ei maksettu mainos


Uskokaa tai alkaa, tama on maa,
missa voi kayda
laskettelemassa vuorilla,
sen jalkeen ajaa hurauttaa meren rantaan
ja sukeltaa Valimeren aaltoihin.
*
Saman paivan aikana.

8 comments:

Maria Puotiniemi said...

Aika erikoista. Siellä sais laskettelu- ja rantaloman samalla kertaa :)

pikkujutut said...

pikkupappi, niin saa.Kaiken tuon lisaksi myos shoppailu- ja kulttuurisen loman :). Jokaiselle jotain.

_hoya_ said...

Juttelin erään naisen kanssa, joka oli viettänyt viime kesänä kuukauden Beirutissa. Hän kehui kovasti Libanonia, sanoi sitä paratiisiksi :-O

pikkujutut said...

_hoya_, tasta paratiisiasiasta voidaan olla montaa mielta :). Erittain hienoa kuitenkin, etta hanelle on jaanyt noinkin positiiviset kokemukset.

Diplomaattisesti totean viela etta kuukausi tassa maassa ei viela kerro mitaan todellisuudesta tahi arjesta, varsinkin jos sen vain on paakaupungissa viettanyt.:) Pakopaikka se Beirut meillekin on eli elama on siella erilaista kuin muualla maassa.

_hoya_ said...

Minusta oli kiva että hänelle jäi hyvä mieli, sillä suomalaiset ovat kamalia valittajia. Aina vertailemassa Suomea muihin maihin, ja lähes poikkeuksetta Suomi on se parempi.

Siis viihdynhän minäkin täällä Suomessa, mutta muualta Suomeen muuttaneena minua pistää aina silmään, korvaan ja sieluun, kun meikäläinen arvostelee joskus ihan tyhmiäkin asioita. Enkä tarkoita tässä sinua.

Ja johan se latinoveri kuohahti taas... :-)

pikkujutut said...

_hoya_, Jos taalla viettaa lyhyen ajan, mielikuva jaa positiivisemmalle puolelle.Taman olen huomannut monissa ystavissa. Ne, jotka ovat taalla useamman vuoden, nakevat jo pintaa syvemmalle, mutta kuitenkaan pystymatta mitenkaan muuttamaan tilannetta. Se valilla kylla turhauttaa. Mutta eipa siina tietysti valituskaan auta muulloin kun saturaatiopisteen saavuttua :). Hetken kun angstailee niin helpottaa.

En pysty edes vertailemaan Suomea ja Libanonia keskenaan, koska se olisi varsin epareilua.

_hoya_ said...

Oih, olen niin huono ilmaisemaan itseäni! En vaan osaa ilmaista itseäni tyhjentävästi kirjallisesti :-(

Lyhyesti ja toivottavasti selkeästi sanoen on mukavaa, jos ihmiset osaavat suhtautua eri maihin ja kulttuureihin avoimin mielin.

:-)

pikkujutut said...

_hoya_, et ilmaissut itseasi huonosti.Taisin olla mina joka sotkeutui sanoissaan.

Mutta summa summarum. Kun suhtautuu ennakkoluulottomasti ja avoimesti, saa itselleen enemman. Meinasin sanoa senkin etta kuinka kauan jossain maassa on, vaikuttaa mutta syon sanani samantien, koska se miten asiat kokee on aina henkilosta itsestaan kiinni. :)