8.1.09

so it begins


Arki alkoi. Koululla oltiin jopa etuajassa. Molemmat lapset jaivat hyvilla mielin kouluun, vaikka herattyaan pikkumies ilmoittikin tarvitsevansa viela yhden lomapaivan. Lomasta toipumiseen. Miten oikeassa pikkumies olikaan. Lomasta toipumiseen tarvitaan aikaa. Siksi peruutinkin tuntini talta paivalta, ilman tunnontuskia. Joko olen oppinut ajattelemaan itsekkaasti tai sitten anteeksipyynto on helpompaa englanniksi.

Koululta suoraan lenkille. Nivelet ja alaselka huusivat hoosiannaa mutta puolen kilometrin jalkeen tuntui ettei taukoa ole ollutkaan. Rivakka kavely ja loysa lenkkeily, siina laakkeet talle aamulle. Mieli oli yhta aurinkoinen kuin taivaalla paistava aurinko kunnes puhelin soi.

Miehelta tuli komento menna kotiin ja nyt sitten... odotellaan ja odottaessa siivotaan. Positiiviset puolet tassakin asiassa.Tulee ainakin siisti asunto.
***
....everyday life. The kids back to school. I went for walking and need to hurry back home. After the incident at the morning life looks a bit different again. Need to do some cleaning...just in case.

10 comments:

mizyéna said...

Mä luulin otsikon nähtyäni, että tarkoitit Israelin hyökkäystä sinne.
Tarkoititko sitäkin, kun siihen kai viittaat englanninkielisessä osiossa?

Toivon tosi paljon, ettei sota tule sinnekkin!

Mukavaa arjen alkua ja kiva kun lapset palasi mielellään kouluun.

pikkujutut said...

Marita, ei tanne kukaan ole hyokannyt :). Taaltahan niita joku pokopaa ensin lahetteli.
Sanoilla leikittelya, sita se oli.
Kaikki toistaiseksi ihan normaalia.

Jael said...

Marita, ei niitä Israel lähettänyt, vaan Hizbollah ampui ohjuksia pohjoiseen Israeliin Nahariaan ja lähestölle. Vanhainkodin asukkailla oli onnea, sillä he olivat odottamassa ruokasaliin pääsyä aamiaiselle, katto romahti kun ohjus osui siihen.Hizbollah yrittää provosoida, toivottavasti ei pahempaa nyt seuraa.

mizyéna said...

Pikkujutut, en tarkoittanut sinne teidän kaupunkiin nimenomaan vaan maahanne.

Yaelian, olen tietoinen asiasta mutta tarkoitin sitä, kun Israelin tykistö on tulittanut Libanonia sen jälkeen kun Pohjois-Israeliin oli aamulla ammuttu raketteja Libanonista.

Ja toivon, ettei sota tulisi Libanoniinkin.

pikkujutut said...

Yaelian, juuri luin lehdesta etta kieltavat tehneensa yhtaan mitaan. Onni onnettomuudessa vanhuksilla.

Marita, ymmarsin mutta ei tahan maahan kuitenkaan olla hyokatty.Vastattu iskuun kylla. Elo on maassa ihan normaalia.Pelkoa ja jannitysta ilmassa.

Jokainen varmasti toivoo ettei talla rajalla ala mitaan ja etta toisaalla se loppuisi jo.

Rouva Nordman said...

Minäkin toivon sodan loppumista.

Ja kevyemmistä asioista jos puhutaan, yksi lomasta toipumispäiväkään ei olisi pahitteeksi -ainakaan meidän ekaluokkalaiselle.

mizyéna said...

Huomasin kyllä jälkeenpäin valinneeni väärän sanan "hyökkäys" vaikka tiesin tarkoittavani vastaiskua, mutten alkanut sitä korjaamaan. Sori väärä sana. Ei ollut tarkoituksellista antaa mitään väärää tietoa vaan olin juuri lukenut raketeista ja tulin sen jälkeen katsomaan olisko täällä niistä mainintaa.

HeidiHelmiina said...

Toivottavasti tilanne rauhoittuu. Levollista arjen jatkoa toivon.

HeidiHelmiina said...
This comment has been removed by the author.
pikkujutut said...

Katilein, pikkumies oli verratain vasynyt koulun jalkeen, joten lomapaiva olisi ehka sittenkin ollut tarpeen.Onneksi huomenna on jo perjantai.

Marita, ei hataa :). Mietin kylla laitanko yhtaan mitaan mutta sitten nain jo Suomenkin uutisissa siita kirjoitetun, joten ajattelin miksi ei.

Helmiina, kiitos. Toivomuksesi taisi toteutua,Rauhallista on ja mieli levollinen :).