26.12.08

tapanina


Kaiken maailman talkoot ovat loppusuoralla. Legomaailmassa ovat pystyssa poliisiasema ja palolaitos, talon rakennus on viela vaiheessa. Autotalli on sentaan saavuttanut harjakorkeuden.

Tyttaren pollytalo sai uusia huonekaluja tee se itse-tyyliin. Kun vanhempana haluaa ostaa lapsilleen kehittavia leluja,voi joutua ehka itsekin harjoittamaan hienomotoriikkaansa. Nukkekodin uudet, hienot, kiinalaiset koottavat huonekalut peittoavat mennen tullen Ikean itsekoottavat lipastot. Todisteena kaksi murtunutta poydanjalkaa. Tosin ne voi korjata teipilla.

Kuvat - niilla ei tainnut olla mitaan tekemista tekstin kanssa. Todistettakoon jalleen kerran, ettei meilla pipareita leivota. Sen sijaan turvaudutaan Lotuksen kekseihin, jotka maistuvat piparkakuilta ja ajavat saman asian. Aidille juuston kera, muille yksinaan.

Mutta nyt lahdemme sinne minne nena nayttaa. Aurinko paistaa vihdoinkin, sateet vaistyneet, ainakin hetkeksi. Talkoovaki tarvitsee annoksen raitista ilmaa.

4 comments:

s a n s k u :) said...

Ihana aplari kuva. Hmm, juustoa ja piparia. Pitaisiko ihan kokeilla. Ehkapa mozzarella maistuisikin hyvalta sen kanssa. En minakaan saanut pipareita leivottua ennen joulua mutta ehka viela ennen uutta vuotta. :) Sienna kun ei niita pysty syomaan niin ei ollut oikeen inspista leipoa.

mizyéna said...

Oletko päässyt maistamaan piparisuklaata! Oli oikein makoisa yllätys.

violet said...

Piparit homejuuston kanssa on herkkua!

pikkujutut said...

Sansku, Violet sen tuossa sanoi, homejuusto on parasta.Olen samaa mielta. Meilla oli nyt jotain muuta juustoa ja testaustulos oli etta menettelee.

Marita, piparisuklaa on kokeilematta.Taytyykin laittaa viestia.

Violet, suurtaherkkua, kylla!