24.5.08

e*n*o*u*g*h


Juuri kun saa hetken elää rauhallisesti, purkaa kassit ja jättää huomisen omaan onneensa, tuleekin uutta jännitettävää. Hienoinen heilunta yllätti eilen illalla klo 21.20. Aamulla varmistui, maanjäristys, 3,0 richteriä. Sanotaan, ettei kukaan saa kannettavakseen enemmän kuin jaksaa kantaa. Tässä alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että tämän vuoden kantamiset on jo kannettu. Jokainen täällä asumamme vuosi on ollut täynnä yllättäviä käänteitä mutta tällä vauhdilla tästä vuodesta on tulossa ehdoton ykkönen.
***
Earthquake (3,0 Richter ) at 9.20 pm on Friday evening. We have had a very interesting year... just wondering what's coming next ?

5 comments:

Jennifer said...

I'm sorry that it has been so harrowing for you, and feel for your wonder of what comes next. Stay safe is all....

mizyéna said...

Voi hurja. Ei teillä jännityksiä ole puuttunut. Toivotaan, ettei tule lisäjäristyksiä. Olen ollut kaksi kertaa isossa kerrostalossa kun tuli melkein 7 richterin järistys ja se oli kamalaa. Olimme kuitenkin ainut perhe joka lähti passit kourassa ulos seisomaan. Kaikki eivät olleet kuulemma edes huomanneet järistystä vaikka minä putosin sohvalta sen seurauksena.

pikkujutut said...

Jennifer,thanks :).

Marita, eräs tuttava juuri viime viikolla tuumasi, että hän varmasti kyllästyy kotimaassaan alta aikayksikön. Täällä kun on näitä virikkeitä enemmän kuin jaksaa vastaanottaa :).
Tämähän oli pieni heilahdus mutta tuntui silti.Viime viikolla oli edellinen,heikompi. Pakkasin siis kasseja taas ja nyt saavat olla loman alkuun asti valmiina.

violet said...

Eipä olisi minunkaltaiselleni hysteerikolle hyvä paikka....

pikkujutut said...

violet, tuntuu tyhmältä sanoa näin mutta hetken täällä asuttuasi sinäkin turtuisit tähän. Ei vaan jaksa ottaa enää vastaan ja niinpä ei enää hetkauta liian paljoa..Tai sitten tulee pahat takautumat kun ollaan ja asutaan jossain muualla :).