23.4.08

some fresh air





Tämän aamun lenkkeilyt jäivät lyhyeen. Sydän pomppi omia lukujaan ja happea ei kulkeutunut keuhkoihin.Oli tukkoinen olo. Syyt olotilaan löytyvät yltä. Kuvia klikkaamalla saa paremmat näkymät.
***
Human footprint. 24/7. 365 days. Every single day. Sometimes more, sometimes less.

3 comments:

violet said...

Muistan miten Pariisista Hollantiin muuttaessamme iloitsin että sielläpä minulla on merenrannalla puhtaampi ilma hengittää..ja paskat, etten paremmin sano!
Näin joskus raportteja (kuvien kera) ilmanlaadusta Amsterdam-Rotterdam-Haag - alueella ja ilmanlaatu oli hyvin usein huonompi kuin monissa muissa suurkaupungeissa, vaikkapa Pariisissa tai Brysselissä.
Hmm....

mizyéna said...

Vautsivau. Teillä ei ole vain meri vaan myös vuoret. Lempimaisemani. Mutta vähän kirkkaampaana kuin teillä tänään. Onko useinkin tuollainen sumu?

pikkujutut said...

violet, tämä meidän savu on jokapäiväistä ja viimeisen viikon aikana tosi paksua,se siitä raikkaasta meri-ilmasta. Kaatopaikalla poltetaan kaikki ja olemmekin miettineet mitähän myrkkyjä tässä hengitetään.Kaatopaikan vieressä on pakolaisleiri ja he hengittävät tuota savua koko ajan :(.

Marita, nämä kuvat parvekkeelta etelään katsottuna. Tuolla vuorten takana on eteläinen naapurimaa.Jos tuota savua ei olisi, raja-asema näkyisi keskimmäisessä kuvassa niemen kärjessä. Suoraan länteen on sitten vain vettä. Savua on siis joka päivä mutta nyt kun ei tuule,se jää tähän poukamaan. Muuten näkyy vain savupatsas.