8.4.08

second thoughts

Second thoughts are ever wiser... right now I do think so but too late, already started. I was hoping to get rid off that pattern which one I don't like but there is it, laughing to me. Gosh.
***
Tiedän. Ei kannata rynnätä, hoppuilla. Pitää harkita. Vaikka sen tiesinkin, aloitin silti.Vaikka tiesin, että kuvio todennäköisesti paljastuu alta, aloitin sittenkin. Peruuttaa ei enää voi, täyttä kaasua on nyt mentävä ja katsottava loppuun saakka.

4 comments:

violet said...

Tuli jotenkin mieleen kun aloin purkaa sinänsä ihan hyvää villatakkiani ja lanka meni poikki koko ajan...eli ei ollut enää sitä vanhaa takkia - mutta langastakaan ei enää voinut tehdä mitään.

pikkujutut said...

Violet, tuo on se mitä pelkään nyt eniten. Kuvio on purettu ja pesukone pyörinyt mutta en ole vielä uskaltanut avata luukkua.Myönnettäköön, että hame oli matkalla kierrätykseen mutta kun se on malliltaan ihan ykkönen minulle niin ajattelin antaa toisen mahdollisuuden.Olisi pitänyt vain lahjoittaa eteenpäin.

Vilijonkka said...

Ajattelin tekstin lueetuani kommentoida, että pari pesua ja sitten taas menoksi, kunnes luin kommentit. Hmmm. Joskus vain käy näin.

pikkujutut said...

vilijonkka, en heittänytkään hanskoja lattialle. Käynnissä aurinko/pesu/aurinko- kuuri. Ehkäpä se tästä kuitenkin.