5.2.08

New colours




Black. Pink. Orange.
Black came back a while ago, after 15 years not using it at all. I needed it to give some protection. Few weeks ago I noticed it's time to let it go and let other colours come to the picture. About pink I wrote earlier, just a bit here and there is fine, for me. Orange colour is not my favourite one but I found some orange from my clothes.Quite funny.
***
Musta.Pinkki. Oranssi.
Väripaletin uusia värejä. 15 vuoden tauon jälkeen paletille tuli jokin aika takaperin musta, voimakkaana. Turvaväriksi, suojaksi. Auringon taas paistaessa kirkkaasti huomasin ettei väriä enää niin vahvasti tarvitse. Pinkkiä löytyy syksyn postauksista paljonkin.Oli vahvasti mukana silloin, nyt vaatetuksessa pieni määrä piristyksenä on juuri sopiva määrä, minulle. Oranssi kuuluu väreihin joita minulta ei löydy,ei edes etsimällä.Näin luulin kunnes katsoin tarkemmin. Pieni määrä tätäkin väriä lienee juuri tarpeeksi.

8 comments:

Anonymous said...

Niin ne vaan värit tulee ja menee. Itsellenikin tullut musta takaisin ja tietty punainen. Löytyykö minulta oranssia, luulen että ei, mutta täytyy ihan miettiä....en tiedä, luulisin että ei. Mutta oranssia virkkasin toisen lapseni torkkupeittoon. Minusta nämä "väripostauksesi" ovat ihania. Valkoinen: oliko se kukka ruusu? Oikeastaan ei väliä mikä se on, vaan lehdet, väri, syvyys kuvassa, katson kuvaa uudestaan ja uudestaan. Olin muuten mieheni kanssa miettinyt missähän asut ja ennen kuin kerroit sen, edellisenä päivänä mietimme, että ehkä Libanon tai Israel. Israelissa emme ole käyneet, mutta montaa lähimaata kyllä....ja jotenkin ajattelimme, että sen täytyy olla Libanon. Oletteko käyneet siellä laskettelemassa? Kuulin että sellainen mahdollista siellä.

HeidiHelmiina said...

Ihana nappikukka. Oranssi on mielenkiintoinen, moniulotteinen, vaikea. Onneksi siinä sävyjä riittää.

pikkujutut said...

Pinja-Gloria, kukka on ruusu, suurennos siitä. Laskettelemassa ei olla vielä tänä vuonna käyty,lunta olisi kyllä enemmän kuin tarpeeksi.

Helmiina, minulle oranssi on nimenomaan vaikea tai se ei herätä mitään tunteita tai ajatuksia. Pitäisi nyt varmaan selvittää mitä väri sisältääkään.

violet said...

Samat sanat oranssista. Juuri noin ajattelen. Kerro minullekin jos saat jotakin selvää asiasta;-)

Yläkuva on jotenkin hyvin "minunnäköiseni".

magi said...

Musta on kuvisopen lempiväri vaatteissa, koska pienet tahmakädet halailevat varmasti kesken maalaustuokion. Oranssista en oikein tiedä...

mizyéna said...

Musta on mun lemppari ja siihen yhdisteltynä beigeä ja harmaata. Kirkkaita tai pastelleja en ole oppinut käyttämään. Oranssia ei ole meillä lapsillakaan.

Kottis said...

Musta,pinkki ja oranssi, joo!
Kaikki löytyy! Musta on useimmiten mun alaosien(housut,hameet)väri. Samoin kengät ja laukut ovat usein mustia. Kasvojen lähelle en enää vie(pienin poikkeuksin). Pinkin toi perheeseen pikkuneitimme. Hän onkin "pretty in pink", itse en käytä. Oranssin jaamme vanhimman poikani kanssa, jonka lempparivärit on punainen ja oranssi(ikää 11v.) Niin ja tuputan minä sitä tyttärellekin. Itse saan oranssista energiaa ja terra on ihan lemppareitani.

Kottis said...

Pakko kertoa vielä tämä oranssiin. Olimme tyttären kanssa ensimmäistä kertaa kampaajalla muutama viikko sitten hiuksia leikkauttamassa. Pari päivää käyntimme jälkeen tyttö sanoi:"äiti mentäiskö taas kampaamoon, otettais tänään oranssit tukat." Ei kuitenkaan menty.;)Eli taitaa olla sukuvika tuo mieltymys oranssiin.