19.2.08

Dilemma





I barely use any jewels. I have my wedding rings, earrings and necklace. A watch. That's it. So why I do these jewels ? To be honest, no idea. It's nice to do them though.But. What to do with all necklaces and bracelets ? Comparing these to my very first jewels, some progress has happened. Still a lot to learn. Maybe that's why I'm going to to do more.
***
Käytän tuskin ollenkaan koruja. Ainoastaan vihkisormukset, korva- ja kaulakoru sekä kelloovat käytössä. Sitten kuitenkin näperrän yömyöhät koruja. Totta puhuen en kyllä ymmärrä miksi. Myönnän,että on hauskaa tehdä erilaisia koruja. Toisaalta näitä erilaisuuksia on nyt rasiat täynnä. Oppinutkin olen matkan varrella, tekemällä. Taidan käydä ostamassa uuden lippaan ja jatkaa harjoituksia, on vielä opittavaa.

8 comments:

Elina said...

Upeita! Sama vika vaivaa, koruja ei kovin paljon tule käytettyä, mutta ostelen ja teen niitä kyllä usein lisää. Minulla ei ole edes mitään "pakollisia" koruja, kuten sormuksia, rannekelloa tai korvakoruja ja kaikki korut mitä käytän on mallia puu- tai muovihelmiä ja joitain arvottomia kiviä!

Kottis said...

Hienoja koruja!
Itse en ole varsinainen korutyyppi. Olen kyllä miettinyt, että nyt kun olen tulossa taas näkyvämmäksi (=siirryn työelämään), voisin satsata ja hakea tuntumaa myös koruosastoon. Olen ollut huomaavinani, että koruilla saa aikaan viehkomman ja viimeistellymmän lookin.

Korut ei vie paljon tilaa (onneksi), mikäli haluat niitä "pöytälaatikkoon" tehdä. Kannustaisin sinua kuitenkin hakemaan suuremman yleisön palautetta/mielipiteitä, esim. kesällä torilta (mikäli raaskit Suomessa aikaasi tällaiseen käyttää). Korusi ovat hauskoja ja voisin kuvitella niille suosiota. Kokeile!

Anonymous said...

Det blå armandet är jättevackert, och att tillverka smycken tror jag är en form av handarbete som är rogivande. Jag tycker att du definitivt ska fundera på att sälja dem, det är ju många som visar upp sina alster via blogg, så det ena kan leda till det andra.....om du förstår vad jag menar...;)
H:mina prylar

mizyéna said...

Kauniita koruja. Minäkään en juuri käytä koruja. Ennen kyllä mutta lasten myötä jotenkin jäänyt.

pikkujutut said...

Kiitos,kiitos kommenteista!

Hassuahan se on, ei tule käytettyä mutta niitä kuitenkin löytyy.Totta on on että koruilla saa joskus aikaan sen loppusilauksen mutta lasten kanssa se jäi,ehkäpä nyt voisi ottaa uuden suunnan.Kottis, mietin asiaa ;).

Anonymous, tack. Det är ju så, roligt! och det andra -jag måste fundera lite ;).

HeidiHelmiina said...

Hienoja koruja. Erityisesti pidän järistyskorusta. Se on juuri sellainen, jota voisin pitää, vaikken itseäni koruihmiseksi mielläkkään. Lisäksi korulla on tarina. Ihmiset pitävät tarinoista, toimivat myynninedistämiskeinoina. Olen asiakkaasi, jos tai kun myyt korujasi. Korujen teko on varmaan jollain tavalla terapeuttista. Suljettua muotoa, yhteenliittämistä ja järjestystä/järjestämistä.

HeidiHelmiina said...

Musta on siis tarkoittamani järistyskoru.

pikkujutut said...

Helmiina, minäkin pidän tuosta mustasta eniten. Pään sisäistä siivoamista noiden korujen tekeminen on, sillä se on todella kausiluontoista ;). Vaikka yrittäjäsukua taustalta löytyy, oma kynnys on hieman liian korkea, vielä.Mutta kypsytelläään ;).