30.8.08

white dots





Posti toi yllätyksen. Toki tiedossa oli, että jotain on tulossa mutta sen sisältö ei. Olo oli kuin lapsella jouluaattona pakettia aukaistaessa ja ah, mitä sieltä paljastuikaan. Ihana. Tyylikäs. Hieno. Sekä kuva että rintaneula. Kiitos Helmiina.

29.8.08

tuunausta


Nyt on tuunattu. Sikäli hullun hommaa kun taas kohta mennään. Pientä sälää meiltä löytyi ja pienessä asunnossa ne näkyivät liian selvästi.Joten upotuspeli käynnistyi ja täysosuma tuli, tavarat katosivat. Lisäksi saimme hieman laskutilaa lisää. Ei hassumpaa.

Mutta nyt näitä laatikoita kyllä tarvitsisi jo lisää.

27.8.08

peikkopoika


Pikkumies. Rokkari. Filosofi.
Hiukset lyhenivät millimetreihin ja samalla pituutta tuli monta senttiä.
Tuleva maratoonari otti esimakua juoksemiseen ja kipaisi kevyesti neljä kertaa isohkon urheilukentän ympäri. Isommat teinipojat kannustivat ihaillen.
Viheltelykin tuli opittua tänä kesänä.

Vauvasta kasvoi eskarilainen.

23.8.08

kolmistaan

Seitsemän viikkoa on vierähtänyt ja miehen oli aika palata töihin. Me, lapset ja minä, aiomme urheasti jatkaa lomailua.Tytär kysyi, äiti, miten me nyt pärjätään... Tämän äidin vastaus on seuraava:
Kaara alle, musiikkia mukaan matkalle ja suuntaamme tänne (kuva yllä). Pari päivää muissa maisemissa tekee ehkä ihmeitä. Jos ei muuta niin ainakin hiukset saavat uutta mallia.
***
Mutta kuka arvaakaan, minne olemme menossa ?

18.8.08

nothing

to say....

( mutta kuva kertookin enemmän kuin tuhat sanaa, eikö?)

17.8.08

new colours



Tätä en ole osannut odottaa. Vihreä, keltainen ja oranssi. Ikuiset inhokkivärit. Nyt uusina väreinä omassa väripaletissani. Sivuroolissa toki vielä. Pieninä annoksina. Mutta siellä ne kuitenkin ovat.Olen ymmälläni.

My new colours - green, yellow and orange. The fact is I have never ever liked these colours until now. Just need to wait and see where to this colour road will lead.

16.8.08

this weekend


Oli tarve työpöydälle. Siitä se sitten lähti. Tuunaus ja stailaus. On koottu puulaatikoita,vasaroitu ja ruuvattu. Lattia pinta-ala on hetkellisesti supistunut mutta seinät laajentuneet. Taulut kiertävät paikasta toiseen ja samalla fiilistellään huoneen energioita.

Tämä on ehdottomasti parasta koko lomassa. Muokata asuntoa kodiksi.

14.8.08

loma fiiliksiä


On -isi olo. Pitäisi, täytyisi, olisi jo pitänyt. On -va olo. Tämä on se tukalampi, vaativampi,armoa antamaton. Muistettava nyt eikä ylihuomenna.Tehtävä heti ja vielä parempi, jos olisi jo tehty.

Tämä on tätä keskiloman stressiä. Helpottaa kyllä.

11.8.08

feeling grey




Liekö viherterapian myötävaikutuksella silmiin syöpynyt myös harmaa. Vai onko syynä sateet. Niin tai näin. Tätä väriä tarvitaan nyt.

8.8.08

just one drop

Mies ja lapset lähtivät maakuntamatkailulle ja oma aikani alkoi. Ei siis vapaa-aika vaan oma rauhallinen työskentelyaika. On tehtävä inventaariota, järjestettävä kaappeja ja hyllyjä. Siivotakin pitäisi. Tartuttava roikkuviin, keskeneräisiin asioihin. Saattaa loppuun tai saattaen vaihtaa johonkin muuhun. Aloittaa monta uutta asiaa. Ottaa selvää vielä kun täällä ollaan. Tehdä aivotyötä oikein urakalla. Olla ennustaja.

Mutta nuo kaikki ja paljon muuta vasta sunnuntaina. Sen verran nipistän ajasta ja vietän perinteistä ystäväpäivää huomenna. Ystäväisyyden viikonloppua teillekin!

7.8.08

if





Jos isäni, perheen vanhimpana poikalapsena, olisi jatkanut tilanhoitoa, tämä olisi ollut kotini. Nyt se on mummola. Puolet juurista. Hyvä näin.

This is my father's childhood home. A place full of memories.

5.8.08

holiday so far

Vaihdoimme meren järvimaisemaan.
Henkisesti siinä vaihtui farkut verkkarihousuihin,
niin kuin eräässä laulussakin lauletaan.
Saimme viherenergiaa. Taas.
Lukuisat hyttyset ja muurahaiset
tekivät tuttavuutta kanssamme.
Mansikoitakin poimimme,
mummin ja ukin varastoa täydensimme.
Mustikoita myös.
Muutamat lakatkin maistoimme.
Jossain välissä myös joitakin kuvia napsimme.

From sea to lake. A lot of colour theraphy. Green is the colour.
Eating some strawberries and bilberries, cloudberries too.
And, of course, taking some pics.
That's it, holiday so far.