16.8.08

this weekend


Oli tarve työpöydälle. Siitä se sitten lähti. Tuunaus ja stailaus. On koottu puulaatikoita,vasaroitu ja ruuvattu. Lattia pinta-ala on hetkellisesti supistunut mutta seinät laajentuneet. Taulut kiertävät paikasta toiseen ja samalla fiilistellään huoneen energioita.

Tämä on ehdottomasti parasta koko lomassa. Muokata asuntoa kodiksi.

4 comments:

Liivia said...

Siis oletteko sittenkin jäämässä tänne?
Suo anteeksi, vaikka kuinka luin taaksepäin, en jotenkin pysy kärryillä. Ei tarvitse vastata jos olen liian tungetteleva.

Joka tapauksessa metalliesineet näyttävät kivoilta ryhmänä. Kunpa saisin vähän itsekin kodinlaittoa eteenpäin, nykyään tuppaa vain tulemaan "sisustus" ihan sisustamatta, ja olen aika tyytyväinen niinkin.

pikkujutut said...

Liivia, ei olla jäämässä vaikka lapsilla mieli tekisi. Emme ole tätä kotia koskaan varsinaisesti sisustaneet kun emme ole tässä kunnolla asuneet. Jokaisen loman aikana sitten kehittelemme jotain ja seuraavan kerran järjestelemme toisin.

violet said...

Meillä kiertää nyt ruokapöytä ja kaksi anopilta saatua isoa, afrikkalaista puutuolia kehää kodissa. Kaikki paikat näyttävät huonoilta. Mies kantaa kun pyydän mutta huokailee.
Sanon etten ole edes pyytämässä uusia huonekaluja, kunhan pyydän kantoapua vanhoille.

pikkujutut said...

Violet, tiedän tunteen :).Itse en uskalla ruokapöytään koskea, sillä siitä seuraisi ketjureaktio, jossa purettaisiin myös seiniä. Nyt vain totean,että kelpaa, mutta vain toistaiseksi..