17.8.08

new colours



Tätä en ole osannut odottaa. Vihreä, keltainen ja oranssi. Ikuiset inhokkivärit. Nyt uusina väreinä omassa väripaletissani. Sivuroolissa toki vielä. Pieninä annoksina. Mutta siellä ne kuitenkin ovat.Olen ymmälläni.

My new colours - green, yellow and orange. The fact is I have never ever liked these colours until now. Just need to wait and see where to this colour road will lead.

5 comments:

Liivia said...

Toisen inhokkivärit ovat toisen lempivärit, mun.

Upeat kuvat.

Anonymous said...

Kaunista väri-iloittelua....musta tuntuu, että eri päivinä tarvitsee eri värejä.

violet said...

Minä en voi sanoa että inhokkivärini mutta hyvin, hyvin vieraat värit minulle nämä.
En edes tiedä miksi. (Kuten sinäkään et tiedä mitä nämä ovat sinulle sanomassa, eikö niin?)

pikkujutut said...

Liivia, tässä mietin ja hoksasin että inhokkiväri on liian jyrkkä sana näille väreille. Mutta täytyy todeta,että joillekin nämä värit sopivat erittäin hyvin. Minulle eivät kuitenkaan.

pinja-gloria, totta on, päivästä riippuen värit mutta jostain syystä tämä kesä on mennyt mustissa...Tarvitseekin jo piristystä :).

Violet, joo, ei ne ehkä siis munkaan inhokit olleet.Mutta jostain syystä ne nyt pomppaavat silmille. Liekö syynä, että on syksy ja näitä värejä näkyy. Ja ei, ei ole tietoa sanomasta mutta avautunee kyllä, ehkä...

Heli said...

Mä en ole myöskään kokenut näitä värejä omakseni mutta nyt jostain syystä olen saanut päähäni, että olohuoneen harmaa saa piristyksen oranssista. En tiedä mistä sen olen saanut päähäni mutta nyt etsin sopivan värisiä oransseja irtotyynyjä sohvalle.