11.8.08

feeling grey




Liekö viherterapian myötävaikutuksella silmiin syöpynyt myös harmaa. Vai onko syynä sateet. Niin tai näin. Tätä väriä tarvitaan nyt.

11 comments:

Vilijonkka said...

Puhuttiin lasten kanssa eilen lempiväreistä. Sanoin omani olevan oranssi ja vaaleanpunainen, johon esikoinen totesi, ettei pidä kylä paikkaansa, sillä valitsen kuulemman aina harmaata, olipa kyse sitten maalista, vaatteesta tai mistä vain. Niinpä se taitaa olla. Siihen ei nimittäin kyllästy!

johanna said...

Kauniita kuvia. Olen tykästynyt harmaaseen vasta viime aikoina. Ennen ajattelin sen olevan kai liian harmaata, ei-mitään. Pimiössä valokuvia työstäessä se oli aina huono juttu, jos mustavalkovalokuva oli liian harmaa. Piti olla voimakkaampia sävyeroja. Ja nuorempana tunsin henkilön, joka pukeutui vain harmaaseen jonkun oman filosofiansa mukaisesti, enkä ymmärtänyt ollenkaan tuota tyyppiä. Mutta nykyään siis pidän harmaasta :)

Kesiah said...

Minä olen aina nauttinut harmaasta. Näistä kuvistasi nautin erityisesti. Aivan upeita.

Maria Puotiniemi said...

Hienoa, miten tylsänä pidetty harmaa voikin näyttäytyä näin kauniina.

HeidiHelmiina said...

Hienoja harmaita kuvia, erityisesti alin. Harmaa on turhan aliarvioitu väri. Puhutaan arkisesta harmaasta, harmaavarpusista... Mutta harmaa on hieno, kun antaa toisten värien loistaa rinnallaan.

Sooloilija said...

Olet todellakin valinnut hienot kohteet harmaille väreille. Minäkin pidän harmaasta, se liittyy musta-valkoisuuteen, pidän musta-valkovalokuvista..
Uudessa kodissani (johon kohta muutan) on valmiina yksi harmaa seinä. Voi olla, että se jää, ellen saa päähäni muuttaa sen väriä..

mizyéna said...

Ostin kaksi uutta paitaa ja lapsi sanoi "anna mä arvaan, musta ja harmaa". Hyvin ne lapset siis vanhempien värimaun tietää :D

Alin kuva on minunkin suosikki.

Anonymous said...

Kauniita kuvia....harmaa on mulle syksyn väri ja musta sitä hyvin lähellä. Kai se on jo syksyä: ostin tänään 2 mustaa vaatetta.

Elina said...

Kaunista harmaata. Jännä miten harmaa voi olla joskus niin tylsää ja joskus taas niin kiehtovaa.

pikkujutut said...

Vilijonkka, totta harmaaseen ei koskaan kyllästy.Kaappeja penkomalla harmaan sävyjä löytyi ... monta.

Johi, kiitos. Eikö ole hauskaa miten jotkut värit muuttuvat mukavammiksi vuosien saatossa.Violetti on minulle väri, joka ei hetkauta, eikä kiinnosta.

Kesiah, pikkupappi, kiitos :).

Helmiina, sinäpä sen sanoit,moni väri erottuu harmaasta hyvin:).

Sooloilija, onneksi on noita kuvia,mistä valita :).

Marita,Pinja-Gloria samoissa sävyissä osteltiin :).

Ekub, toisinaan tylsän harmaa päivä on tylsää, toisinaan harmaa paita voi olla yllättävän hieno..Mikähän filosofia tuossa nyt oli, jätän kuitenkin, aukenee myöhemmin :).

Heli said...

Hienoja kuvia! Harmaa on ollut aina yksi mun suosikkiväreistä mutta välillä pidin enemmän mustasta. Nyt taas palannut harmaan pariin.

Alin kuva on todella mahtava!