11.10.12

some thoughts

"Kyllä teillä on vaan niin hyvät oltavat siellä raikkaassa merituulessa", sanoi joku joskus. Jep, jep. Yläkuvassa ei suinkaan ole aamu-usvaa vaan kaatopaikan savupilvi kauniisti laskeutuneena. Ja siellä kaatopaikalla ei ole mitään lajittelua. Kaikki mikä sisään tuodaan, se poltetaan. Sinnehän sitten viedäänkin ihan kaikki. Keuhkot kiittävät erityisesti näinä aamuina. Myös tänään.

Uudet lenkkikengät- parhautta, suoranaista rakkautta. Lempeät, pehmeät, tukevat. Toissa vuonna Suomesta 70% alennuksella ostetut kengät ovat parhaimmat mitä olen koskaan käyttänyt. Tuo väri- piristää joka päivä.
Vesi- elämän eliksiiri. Huonona vedenjuojana keksin yhdistää maustetun veden, jota sellaisenaan ei voinut juoda tavalliseen veteen ja kas, kuin huomaamatta kaksi litraa vettä uppoaa tällekin rouvalle. Ja nyt jo menee tavallinenkin pullovesi. Joskus täytyy näemmä huijata itseään. Vaikka sitten puolivahingossa.

8 comments:

Anonymous said...

Ihanat lenkkarit, upee väri....noilla kelpaa juoksennella!
Olen kanssa huono juomaan vettä...maustettu vesi on mennyt vähän helpommin alas.
Voin olla päiviä juomatta( ?? ), ja kun iskee jano, voin vaan juoda, ja juoda .....
/ Kirsikka

Mine said...

MInä juon kivennäisvettä, tavallinen ei mene alas, ei millään.

"Ihanaa teillä siellä etelän lämmössä" meillekin sanotaan talvisin. Silloin kun Istanbulissa sataa, lämpötilat on nollassa ja kylmä kosteus menee luihin ja ytimiin. Todellisuus on hieman toista kun toteajan ymmärrys olettaa...

Saastepilvessä asutaan myös, mutta ollaan selvitty. Meidän keuhkot on kai teräksestä?

Yaelian said...

Hyvän näköiset nuo juoksutossusi! Minä taas olen oikea vedenlitkijä ja vesi on lempijuomani.Mulla on koko ajan muutama pikkupullo pakkasessa,sillä näin lämpimällä sen tulee olla tosi kylmää!

Anonymous said...

Hui tuota savupilveä!

Lenkkarit on kyllä tosi hienot. Ja minä kyllä ihan tykkään juoda hanavettä, mutta kun aina ei muista. Jotenkin en tunnista/huomaa janontunnetta.

Lempi Sveitsistä

anumorchy said...

Hyh hyh! Tiedan tuon lemun, taallakin oli joskus aikaisemmin, haju vaan, ei tommosta kamalaa savua. Nykyaan suurin osa roskista karrataan etelaan Negevin autiomaahan ja kasitellaan siella.
Paikalliset beduiinit varmaan karsii ja luonto siella myos.

Mina en juo vetta juurikaan, vaan isoja puolen litran kaffemukeja. Yopoydalla pitaa kylla olla aina lasilinen vetta. Joskus sita jopa juonkin pienen horppayksen.

pikkujutut said...

Kirsikka, välineurheilua tässä kohden:).No, ohoh, tuo on jo saavutus.Itse olen sinun mittapuulla säännöllinen vedelitkijä :).

Mine, onnittelut teräskeuhkoista.Aivan, talviolosuhteet on myös yksi, minkä unohdin.Toivottavasti saadaan lempeä talvi.

Yaelian, pakkasessa meilläkin, että on tarpeeksi viileää. Ei näytä hellittävän nämä lämmöt.Tossut ovat todella veikeät.

Lempi, suomessa ollessamme juomme hanavettä nautinnolla-se on todella hyvänmakuista.

Anu, aivan, unohdin lemun kokonaan.Onneksi sitä ei voi kuvata.Meillä sulkeutuu ikkunat samantien ja todenäköisyys sille, että kauniina päivänä poltetaan kaikki pahin on 100%. Minäkin juon kahvia liikaa, nyt opettelen vastapainoa eli veden juomista.

Anonymous said...

Tänä aamuna oli lämmintä enää 3,6 astetta. Ei tehnyt mieli lenkille, eikä kyllä kylmää vettäkään... Villasukat jalkaan ja muki kuumaa, tuoretta kahvia ! Se riittäköön tämän päivän urheilusuoritukseksi !

Lopun päivää meinaan maata sohvalla, syödä suklaata ja lukea Seppo Jokisen uutta dekkaria Tampereen maisemista. Minulla alkoi juuri LOMA ! t: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, tasan ei mene lämpötilat, parvekkeella juuri nyt, klo 11.58 lämpöä 37 astetta :). Muuten kannatan päivän urheilusuoritustasi, taidan tehdä saman. Mukavaa lomaa!