10.10.12

from the roof

Toiselta puolen taloa.

10 comments:

Yaelian said...

Taidatte olla aika korkealla;D

Lissu said...

Monenlaista!!

pikkujutut said...

Yaelian, korkealla kyllä mutta matalammalla kuin moni muu.

Lissu, sitä nimenomaan.Odotamme jännityksellä miten nopsaan moskeija valmistuu-siinä menee sitten yöunet..

Mine said...

Viikonloppuna me heräsimme aamun rukouskutsuihin. Ne oli ihan järettömän lujalla. Ilmeisesti joku muukin oli huomannut saman, sillä viime yönä taas nukuttiin eikä herätty. Oli kai volyymit pistetty normaalille tasolle:). Takapihalle nousee karjasuojat eli alkaa haisuviikot. Silloin ei kannata tuuletella tai koko koti haisee navetalle.

Teidän moskeijat on eri näköiset kuin meidän.

Anonymous said...

Hyviä kuvia ! Ei erityisen kauniita, mutta arkisen realistisia ja jotenkin tyylikkään rouheita (...ja lääkitys jatkuu...). Tuo valo on niin ihanaa, kun täällä on HARMAATA !

Teinillä oli korvatulehdus; edellisestä kerrasta yli 10 vuotta. Toipuu näköjään ja jää henkiin... t: Tiina

pikkujutut said...

Mine, milläkin välillä kajarit ovat kaakossa, varsinkin juhlapyhinä mutta onneksi ei aina.Voi apua, nyt tuntuu meidän kaatopaikan haju kevyeltä. Koettakaa kestää ja toivotaan toisenpuolesta tuulta.

Moskeijat- teillä on varmaankin sunnasuuntauksen moskeijat vallalla, täällä näitä shiia.

Tiina, no siis tälläisessä kaupungissa asutaan, kauneus ja tyylikkyys eivät ole olleet avainsanoina ja tässä tälläistä keskil-ja yläuokkaa.Köyhemmät kujat jiävät näkymättä.Meillä ensimmäinen pilvinen päivä ja harmaana on ulkoilma nyt.
PIkaista toipumista molemmille!

mizyéna said...

Mä taas en suostuisi asumaan alueella mihin rukouskutsu ei kuuluisi :) Meille kuuluu ainakin 6-7 moskeijan kutsu samaan aikaan.

Onko teidän kaupungissa uudempaa rakentamista ollenkaan?

pikkujutut said...

Mizyena, no, et varmaan suostuisi :).Meillekin kuuluu kyllä 4-5 eri moskeijan kutsut mutta niihin on totuttu, eikä herätä:).Mutta tämä uusi tulee todella liki ja pahoin pelkään että kaiutin tulee olemaan tähän suuntaan.Toivottavasti en pomppaa sängystä silloin.

Uusia rakennuksia löytyy tuolta sateliittikaupungin osista.Tämä kylä on täyteen ammuttu jo.Etsin vielä uudempaa, jos löytyisi kuvattavaksi asti, pari on mutta nekin alkaa jo näyttää samalta kuin nämä.Niin ja yleensä etuosa talosta maalataan, takaosasta viis veisataan.

Anonymous said...

Meiltäkin löytyy jo moskeija...nyt hakevat rukoushuuto-lupia :(

Mutta muuten kuvia katsellessa....iski ikävä! / Kirsikka

anumorchy said...

Juu moskeijoihin tottuu tosi akkia. Aikoinaan kun matkailtiin viela Turkissa, muistan kun joskus herasin aamuyosta hetkeksi, ajattelin etta ihanaa olen lomalla Turkissa, kaansin kylkea ja nukahdin uudelleen. Vahan sama kun ihmiset jotka asuu junaradan vieressa eika kuule ikina niita kolkutuksia.