28.4.12

if practice makes perfect

Oi, miksi ? Oi, miksi ?
Vain kerran, yhden ainoan kerran, olen saanut cup caket ( mikä onkaan suomenkielinen nimi ?)  kohoamaan niin, että niistä tulee korkeita, muhkeita, aidon cup caken näköisiä.
Kaikki ne lukuisat muut kerrat - lättänöitä, liiankin kuohkeita muffineita on uunista tullut ulos. 
Ei ymmärrä.
Eikä käsitä.
Kaikki on kyllä syöty vaikka estetiikka onkin silmään pistänyt.
Harjoittelu jatkuu, kunhan ensin syödään munkit pois.

7 comments:

Rva Pioni said...

Niin inhimillistä.
Paljon ilmenee minullakin sellaista mikä ei hivo täydellisyyttä, mutta toimii. Ottaisin mielelläni nyt juuri kahvini kanssa tuollaisen lättänän. Sylki jää tulvimaan suuhuni.
Kiitos;)

Mine said...

Ei se näkö vaan se maku:). Eikös ne cupcaket ole vaan pursutettu täyteen päällysteitä, vai onko ne pyöreitä päältä?

Yaelian said...

No mutta nuohan näyttävät hyvältä ,siis nuo kuppikakkuksi.Kuorrutetta päälle ja sitten ne hienot!

Kirsikka... said...

Minä poltan yleensä kaikki siellä kaasu-uunilla....Pikkujutut,en tiedä ehdimmekö teille asti...onko sinulla mahdollista pistäytyä pääkaupungissa....tiesitkö että Odd molly löytyy city mall' ista....tai ainakin löytyi muutama vuosi sitten...olisiko toivomuksia Ruotsista? :)

mizyéna said...

Mä saan ne kohoamaan uunissa mutta lässähtävät viisi minuuttia uunista oton jälkeen aivan pannukakuiksi eli noin sun näyttää paljon paremmilta.

Anonymous said...

Teini aloitti leipomaan muffineita eilen klo.23.55. Tänään oli aamukahvin kanssa herkullisia ja suklaisia tarjolla. Tänään saatiin päiväkahvilla ihania, vastaleivottuja mukkeja suoraan naapurin rouvan keittiöstä. Ja nyt herää kysymys, mitä minä olen tehnyt... SIIVONNUT ja vielä kerran SIIVONNUT. Abi yllättyy huomenna, kun tulee kotiin. Huonessa on uusi sänky ja verhot. Joka nurkka nuohottu ja tomutettu. Abin vanha sänky siirretty eilen Rillipäälle ja hänenkin huoneessa on nyt uudet verhot + sänky. Hommaa on piisannut ja selkä on niin jumissa, niin jumissa. Hauskaa vappua, jos sitä vietätte ! t: Tiina

pikkujutut said...

Rva Pioni, tuo mitä sanoit, on aivan totta. Joissain asioissa ei edes kannattaisi pyrkiä täydellisyyteen kun muutenkin menettelee.Olet tervetullut kahville :).Näissä makuna sitruuna.

Mine, niinpä.Ne cup caket mitä olen nähnyt on myös pyöreitä päältä. Olen tainnut keksiä ongelmaan ratkaisun.Jos toimii, laitan kuvan :).

Yaelian, minusta nämä ovat muffineja eli eivät cupcakea-siis ero on mutta todella voisikin räväyttää nämä päällysteellä.

Mizyena, salaisuus on muffinivuoka, missä paistan ne.Muuten olisivat minullakin pannukakkuja. Nämä tosin leviävät siinä pinnalla...

Tiina, oi, mitä herkkuja siellä. huomenna meilläkin munkkeja, insallah.Kun on noin virtaa siivouksen suhteen, ei kun koneeseen ja tänne meille.Siinä se selkäkin vertyy.Lupaan, että hommia riittää. Vappua ei täällä juhlita ja mieskin valitteli sitä, että yo-lakit ovat Suomessa..oltaisiin voitu räväyttää tuossa rantakadulla :).