25.4.12

more tempo

Vaihdoin jokunen viikko sitten juoksumusiikkini suomipoppiin.
Kaunis kappale, mutta ei toimi, kun tossua pitäisi saada rivakammin toisen eteen.
Tämä kappale on kuultu kaikissa juoksukilpailuissa viimeisten parin vuoden ajan, paikallinen suosikki.
Alkuverryttelyssä aurinko paistaa, mutta sitten tarvittaisiin jotain, mikä nostaisi sykkeen uusiin lukemiin.
Räjähtääkö vauhti vai tajunta ? Miehen suositus on tämä.
Tai sitten Jotain tälläistä sekoitettuna toisella ja kolmannella.
Kunnon sekasotku.

Vai jokohan jäisi kesälomalle...
sohvalle kuuntelemaan...
.... hiljaisuutta.

(Kaikesta huolimatta juoksumusiikkisuosituksia otetaan ilolla vastaan.)

4 comments:

Anonymous said...

Minä kuuntelen lenkillä joko Lauri Tähkää tai Tilkkutäkki-levyjen musiikkia. Soittimeen on myös ladattu Heli Laaksosen murrerunoja sekä iki-ihania Semmareita. MUTTA, muistutan, että EN juokse kuin kerran vuodessa ! Muut lenkin laahustan hitaasti, todella hitaasti... t: Tiina

Toi Beatles voisi sopia myös soittimeeni, mutta miehesi ehdootus olisi vanhoille korvilleni jo liikaa.

Mine said...

Tähän en osaa sanoa mitään, sillä minä en juokse. Enkä kuuntele musiikkia korvakuulokkeilla. Lämpimät terveiset kuitenkin täältä hetkellisestä lämpöaallosta, joka muistuttaa, että kohta on kesä ja joku ei ole rantakunnossa. Taaskaan. Viimeisestä kerrasta on kulunut ehkä seitsemän vuotta:).

mizyéna said...

En osaa suositella, kun en kuuntele musiikkia ollenkaan. Mutta kauniita kuvia blogissasi kuten aina ja ihanaa kun jaksat lenkkeillä. Musta on tullut ihan sohvaperuna mutta yritän edes koulumatkat kävellä rivakasti...ainakain toiseen suuntaan :D

pikkujutut said...

Tiina, nyt tarvitaan raaempaa tahtia, menee muuten kävelyksi :). Eikö sinulla ole suvun kävelygeeniä, mummin puolelta- miehen mielestä meidän kävely on normaaleilla ihmisillä hölkkää..

Mine, voi, kaukana on minunkin rantakunto,löllyvää löytyy yhä vaikka tehty on yhtä sun toista. Syytän siis siitä sopimattomaa musiikkia :)Lämpöisiä hetkiä!

Mizyena, sitä se teettää, kun vain reissumiehiä mutustellaan...täällä kateelliset purkaa tunteitaan juoksemalla :).Mutta hei, hyvä kun edes puolet matkasta ja ruisleipä on terveellistä. :):).