29.4.12

one more beach day

Tänään rannalla.
Pitkähihaisella, pitkillä housuilla.
Aurinkoa ei näkynyt, eikä juuri lapsiakaan.
Välillä laskin vedenpinnalla näkyvät päät ja totesin, että kaikki tallella.

(Kuvat pääsiäislomalta, jolloin paistoi aurinko.)

6 comments:

Anonymous said...

Hei! Kokeilen vielä kerran. Nimittäin taas hankalaa kommentoida sulle, kun aina iskee jotkut ihme tietoturvat päälle ja sitten kommentti häviää. Ei auta yrittääkö tilin kautta vai anonyyminä.

Niin, sitä vaan, että vähän kateeksi käy noi sun kuvat: täällä nimittäin lunta ja viileää riittää. Ja säätiedotus lupaa lisää samanlaista. Mutta siellä aurinko paistaa ja näyttää niin lämpimältäkin.

Sitten vielä tuosta sun ihanasta vaaleanpunaisesta kukkakuvasta: niin kaunis kuin ei oikea kukka ollenkaan vaan eteerinen ja hauras, kuin jostain toisesta maailmasta.

Mukavaa vappua! Teitkö simaa? Teillä ainakin on sitruunat lähellä:-)

t.tuike

pikkujutut said...

Tuike, no johan nyt- kurkkasin mitä säädöt sanovat ja kaiken pitäisi olla ok..Onpas hankalaa mutta toivottavasti poistuu.

Kateus pois, meille luvattu sadetta keskiviikoksi ja jo tänään viileni ettei lyhyessä paidassa oikein tarkene :).

Voi sinua, kiitos kovasti. Minäkin itseasiassa tykkään tuosta kukasta todella paljon...lämmittää mieltä kovasti mitä sanoit.

Sima jäi tekemättä, mutta munkit paistettiin. Sinaa myöhemmin jos onnistaa.

Katriina. said...

Jotenkin tuo vaaleansininen meri aivan hurmaa kesäisyydessään! Merenväri yhdistyneenä aurinkoisena päivänä hiekkaan on yksi maailman charmikkaimpia väriyhdistelmiä.

Mine said...

Minun asteikossani rantanne yltää korkealle:). Hyvää Vappua! Tänään puhallettiin ilmapallot. Huomenna paistan munkit. Sen enempää vappua täällä ei oikeastaan vietetä.

Anonymous said...

Minullakin on ollut kommentointi ongelmia blogiisi; ei talleta viestiä ja kyselee "kaikenlaista".

Luinko viestisi oikein ? Sinäkä istut rannalla ja muut uivat ? Saako siellä naisihminen liiallista huomiota uimarannalla ? Kyselee Tiina

pikkujutut said...

Katriina, tuo väriyhdistelmä on minukin suosikki.

Mine, nämä rannat ovat näitä yleisiä rantoja, piilotan sujuvasti viemärit, jotka laskevat veteen sekä kaikki ne roskat :). Meilläkin meni munkkien voimalla tämä vappu.Muuta ei.

Tiina, näillä yleisillä rannoilla istun ja lapset uivat. Voisi olla mopojengi ja liikenneruuhka tiellä, jos bikineille heittäytyisin.Hotellin ranta on ainoa, missä voi olla uikkareilla. Ja valitettavasti, törppöjä löytyy.Tänäkin vuonna jo yksi.