4.2.12

yesterday night

Perjantai-ilta.
Oli ensimmäinen koskaan vapaa ilta täällä, miehellä ja minulla.
Pikkumies yökylässä, tytär nuorisoklubin keilausretkellä.
Ja mitä me teimme.
Emme yhtään mitään.
Tai söimme kyllä herkkuvoileivät kahvin kanssa.
Mutta sitä ei kai lasketa.

6 comments:

Maria said...

Ihanaa ♥

Kirsikka... said...

Ihanaa......ilta jona sai vain olla ja tottakai herkkuvoileivät lasketaan! <3
Luin postauksiasi taaksepäin, ja olen samaa mieltä että ne samansieluiset blogaajat, ja blogien seuraajat ovat kyllä aivan ihania. Lukijoita, joita ei ole koskaan tavannut, mutta heti tuntee, että nyt on hyvä olla :)))
Iloista viikonloppua...täällä pakastaa, ja kunnolla.Mutta hei, meillä näkyy sama kirkas pallo kuin teillä siellä !

Anonymous said...

Taisitte tehdä juuri sen tai sitä, mikä oli tarpeen: EI mitään ! Kahvi + voileipä ; riitti varmaan hyvin ?

Miten niin Kummityttö oli NUORISO-kerhon retkellä ? Kauhistuneena luin ja painotan järkyttyneenä sanaa NUORISO ! Vastahan hän meni leikkikouluun... Mihin hittoon tämä aika oikein kuluu ?

Pakkasta oli aamulla -29,8 ! Putket eivät ole vielä jäässä, mutta tietysti jäätyvät nyt, kun Mies on moottoripyörä-messuilla HKI:ssä ja talon ainut mies on paleleva, kuuro koira ; tosin Jaloista Jaloin ja oikea äidinpoika. Viime yönä lämmitti kainalossa mukavasti ! Niinpä; mieti niitä koirankarvoja lakanoissa...

Hauskaa lauantaita ! t:Tiina

Yaelian said...

Kuulostaa ihanilta hetkiltä! Ja kuva mahtava! Mukavaa viikonloppua,aurinkokin taas paistaa!

Mine said...

Minäkin muistan se ekan kerran, kun saimme olla pitkästä aikaa kahden. Mietimme hetken päämme puhki, että mitä tehdä ja tulimme sitten kotiin päiväunille. Eikä missään lainausmerkeissä vaan ihan unisessa mielessä:).

Sittemmin olemme kyllä oppineet ohjelmoimaan vapaa-aikamme. Nytkin minulla olisi mielessä MONTA paikkaa minne menisimme, kunhan lapsenvahdit ilmoittautuu.

pikkujutut said...

Maria, niin onkiin :).

Kirsikka, oloilta tuli tarpeeseen, leivät myös. On se vaan mukavaa kun on samansieluisia ihmisiä olemassa, muuten olisi varsin yksinäistä:). Toivottavasti pallo paistoi teilläkin tänään, meillä jo lämpimästi.

Tiina, riitti loistavasti, kyllä. Jep, nti on päässyt senioreitten clubiin (lue 7 lk- ylöspäin) yhtenä harvoista 6lk:sista :) Kyseessä on hengellinen juttu mutta tekevät tälläisiä retkiä myös. Loisto homma, on edes jotain ilman meitä. Sitäpaitsi pituuttakin tullut, yltää minua jo nenään eli niin, mihin aika mennyt :)
Toivotaan etteivät putket jäädy ja jos jäätyvät ota Jalo kainaloon :).

Yaelian, kiitos, onneksi paistaa..

Mine, pe-illasta olisi ehkä pitänyt pitää kiinni ja pooistua kotoa muttei täällä oikein ole minne mennä, baariin ? Ei oikein jaksa näillä vuosiluvuilla :). Mutta ehkä toisen kerran menemme jo sitten jonnekin :)