5.2.12

it was a bright day

Aurinko ja pilvetön taivas.
Tyhjentynyt pyykikori ja
vastapestyn pyykin tuoksu.
Päiväkävely meren rannalla.
Pizzaa ja banaanikakkua.
Pienet ilot ja suuri hymy.

8 comments:

Maria said...

Oi .Suuri hymy ja banaanikakku...

Yaelian said...

Ihanat kuvat! ja aurinko on tänään tosiaankin paistanut,ja paistaa huomennakin.

pikkujutut said...

Maria, parempi päivä tänään kuin eilen :).

Yaelian, onneksi paistaa, täytyy saada kaikki nyt kuivaksi. Minä olen yrittänyt viimeisen 10 minuuttisen saada sinulle jätettyä kommenttia, ei onnistu.Herjaa vain...

Mine said...

Kirkkaat päivät on välillä tarpeen. Täällä oli kamala aamu. Ei sään vaan äidin mielen puolella. Onneksi loppupäivästä kirkastui. Huomenna laitan taas mukulat koulutielle. Kaipaankin jo omaa arkeani ja hetkiä hiljaisessa kodissa, joka on vain minun käytössäni.

Edelliseen: Minä en ole koskaan vihtynyt baareissa, discoissa tms. Eikö teillä ole siellä ravintoloitakaan, johon mennä syömään???

Nyt alkaa vaalivalvojaiset. Hui...

pikkujutut said...

Mine, meillä oli kamala ilta eilen, äidin toimesta myös.Kertakaikkisen musta loppuilta.Tänään oli siis onneksi kirkkaamaa. Ja onnea toivottavasti jatkuu ensi viikon, lapset lomalla :).

Täällä mennään baariin/pubiin,jos ulos mennään. Ne ovat samalla niitä ravintoloita, joissa voisi syödä :). Eli me ei oikein käydä siis niissä missään.Parempaa ruokaa ja juomaa saa kotona. :)

Anonymous said...

Olisiko kuvissasi jotakin vaalien tunnelmaa ? Meillä olohuoneessa istuu vihreistä vihrein ABI ja kirjastossa vastaavasti sinisistä sinisin MIES - kumpikin hymyilee tyytyväisenä ! Vaalivoittajia mielestään molemmat ! Hyvä niin - pysyy tunnelma sopuisasti sini-vihreänä ! Rillipää olikin koulun vaaleihin kysynyt vinkkiä etukäteen isältään...Alakoululaisten valinta oli julkistettu jo perjantaina. Saivat valita Saulista ja Pekasta; Saulin valitsivat. Lukiolaisten toisella kierroksella oli Sauli ja Timo; hekin valitsivat Saulin. Teini ei tainnut äänestää koulussaan, mutta poliittista pohdintaa on kyllä riittänyt hänenkin taholtaan. Minä itse yritän pitää kiinni vaalisalaisuudesta.

Ihania herkkuja teillä ! Pitzaa ja banaanikakkua; herkkupäivä ? Minä paistoin pakkasesta viimeiset JOULUTORTUT - hyvin kelpasivat !

Hauskaa alkavaa viikkoa ! Loma ? t:Tiina

pikkujutut said...

Tiina, vaalit ovat olleet meillä sivuosassa. En edes hoksannut värejä vetää vaaleihin, superonnellinen tästä säästä joka kuivattaa asuntoa ja pienentää pyykkipinoa tai suurentaa sitä puhdas pinoa :). Sinivihreä tai vihreäsininen ovat hyviä valintoja. Eiköhän se arki jatku siellä Suomessa ihan samana huomennakin.

Ei herkkupäivä vaan uunin tehokas käyttöpäivä, tehtiin myös makaronilaatikkoa :).

Anonymous said...

Jep ! Arki alkoi ihan tavallisen maanantain tapaan. Yksi ero oli; eilen oli aamulla pakkasta -30,6 ja tänään vaan -10. Öljyllä lämmittäjä kiittää... t:Tiina