18.2.12

happy happy pills

Karkkipäivä.
Herkkupäivä myös.
Perhe vaatii myös pullaa, joten keittiö kutsuu.

7 comments:

Anonymous said...

Herkullista ja hurmaavat värit ! Itse olen vannoutunut salmiakin + lakun ystävä, mutta teki mieli ottaa yksi tai ehkä kaksi...

Pulla kuulostaa myös hyvältä. Itse en kyllä jaksa leipoa tämän huimaukseni (hyvänlaatuinen asentohuimaus) kanssa, joten täytyy tyytyä kaupan pullaan; laskiaispullia ehkä ?

Makoisaa ja makeaa päivää ! t:Tiina

Yaelian said...

Aika värikkäät marmeladit...Mukavaa pullanleipomista ja viikonloppua!

Lissu said...

Iloisen väriset laskiaismarmeladit! Ostin äsken kyliltä kaksi laskiaispullaa, yht 5 e! Kannattaa varmaan tehdä itse.

Maria said...

NAM. Mä voin tulla myös:)

Satu said...

Mä söin just kaksi laskiaispullaa. Nam. Herkkukuvat :)

Anonymous said...

Tänään tilattiin ABI:lle pääsykoekirjoja netistä, kun sai pakettialennuksen ja ilman postikuluja; kalliita olivat silti.

ABI on tosi pettynyt nyt jo saamiinsa yo-koetuloksiin (reilusti alle oman tasonsa), mutta eiköhän silti juhlat saada ? Kyllä äidin sydäntä raastaa nuo lasten murheet !

Palaan vielä "herneisiin": Tarkoittaako 2 + 7 = maansisäistä muuttoa siellä, jos koulu pannaan pakettiin ? Kuulostaa kurjalta ! t:Tiina

pikkujutut said...

Tiina, nämä karkit olivat hyviä, röyh. Pullatkin, korvapuustit ja laskiasipullat melkein syöty, hyviä nekin. Taitaa olla tuota asentohuimausta sukuvikana...
Maukasta päivää teillekin.

Yaelian, olivat kyllä värikkäitä, mukavaa viikonlopun jatkoa.Meillä sininen taivas, vihdoin.

Lissu, jep, tuohon hintaan saadaan useampi pulla syötyä:).

Maria, tervetuloa.

Satu, kaksi meni täällätkin muttei yhtään enempää.

Tiina, abille terkkuja, että kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu.Mullakin meni ruotsi aikoinaan aivan päin honkia mutta hyvä tulos tuli silti. Tsemppiä. tuplajuhlat-meille sitten myöhemmin :).

Herneet-toivottavasti ei, mutta meidän missionaarit taitavat ottaa hatkat, mikä ei ole hyvä juttu. Olen niin täynnä paikallista aroganttisuutta ja sitä että homma hoituu heidänkin johdossa.Ei muuten hoidu.