19.2.12

."""".

Yhdeksän kuvan latausyritystä ja onnisti.
Ilmojen haltija kenties kyllästyi hetkellisesti ja tarjoaa nyt aurinkoa taivaalta yhdessä vesisateen kanssa.
Parvekkeen katto murenee reunasta ja palat tippuvat lattialle.
Laskiaispullat syöty.
Kurkkukipuisia nyt kaksi, kaksi vielä kunnossa.
Ollaan oltu pyjamissa koko viikonloppu.
Kyllästyttää, vähän jo kaikkia.

7 comments:

Yaelian said...

Taasko se netti kiukkuilee,kestämisiä.Mutta kuvat ovat ihania! Ja aurinko tuli välillä esille,välillä taas meni pilveen.Huomenna kuulemma lämpeää. Ja paranemisiin kurkkupotilaille!

pikkujutut said...

Yaelian, no kiukkuili tosissaan, montakohan samaa kukkakuvaa tuossa olikaan....mutta joo, vikahan oli nyt minussa, ei suinkaan poikien päässä...:). Kiitos jälleen kerran. Päivällä katselin sinne teillepäin ja teillä oli aurinkoista, meillä satoi :). Lämmitä odotellessa..

Anonymous said...

Kauniit kuvat; samoissa väreissä täällä on tämä päivä menty - valkoista vaan, mutta LUNTA - yök ! Toisaalta, minä EN tee tämän talon lumitöitä...

Katsoin tänään elokuvan "Kuninkaan puhe" ja pidin siitä tosi paljon; hyvä tarina, mutta myös kuninkaan näyttelijällä oli osuutta asiaan...

Parempaa vointia sairaille ja terveyttä koko sakille ! t:Tiina

Mine said...

Minä vakuuttelen itselleni kevään tulevan. Istanbulin talvi on ollut tavallista lumisempi ja joku pelotteli, että vielä sitä sataa kuun lopussa. Pidän sormet ristissä, että se ennustus ei pitäisi paikkansa. Viikon lopulla on näet tulossa lasten serkkuja ja mieheni sisko miehensä kanssa meille kymmeneksi päiväksi. Haluaisin niin heidän näkevän Istanbulin parhaat puolet. Kevätaurinkoa ja huolettomia päiviä. Mistähän niitä saisi tilattua?

Muuten ollut sellainen hulabaloo, että ... Eipä ole keretty tylsistymään.

Tiina: Minullakin odottaa kuninkaan puhe tuolla. Ostin sen esikoiselle joululahjaksi, mutta se katosi enkä voinut laittaa pakettiin. Nyt kun kaivoin keväisempiä lakanoita esiin, se tippui jostakin välistä. Olin piilottanut siis sen tosi hyvin:). Kiva yllätys itselleni...

Anonymous said...

Hyvää alkanutta viikkoa ! Kävin jo tänä aamuna hammaslääkärissä. Sanoi, että huimaus voi johtua siitä, että kaikki kanavat on tukossa (?). Kyseli, että onko stressiä ? Olen kai purrut unissani pääni jumiin ; hyvä minä ! Suositteli jotakin saamarin kiskoa; maksaa varmaan satoja euroja ? Ja nyt sorvin ääreen ! t:Tiina

Anonymous said...

Täällähän on taas hienoja kuvia monen monta!

Tuosta aiemmasta herne nenässä- postauksesta tuli mieleen puhelinsoitto, jonka sain esikoulusta muutama vuosi sitten. "Voisitteko tulla hakemaan poikanne, hänellä on kirahvin sarven päässä oleva palleroinen nenässä." Jostain oli tullut pieneen mieleen näpärätä irti kirahvikuvioisten kumisaappaiden sarvipalleroinen ja työntää se minnepä muualle kuin nenään.

Reipasta alkanutta viikkoa,

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Tiina, lääkekuurilla ollaan, kuopus ja minä mutta nyt jo valoa näkyvissä. Kuninkaan puhe on minullakin katselulistalla, täytyykin nyt muistaa se. Ei kun vain kolan varteen, kunto kasvaa ja stressi lievenee ja rahakukkaro pysyy pulleana. :)

Mine, sinun puolesta sormet ristissä täälläkin.Meillekin luvattu vettä lisää mutta toivotaan ettei osu ennustukset kohdilleen. Huolettomia päiviä-sanos muuta.Jos löydät osoitteen, kerro, minäkin voin tilata :).

Lempi, kiitos.Hih hih, jotkut ne keksivät :). Mukavaa viikonjatkoa.