20.2.12

fun driving

 Tänään aurinkoa, autoilua ja apteekkia.
Vinkki viisi turhautuneelle ihmismielelle:
Istu autoon ja aja sitä. Liikenteessä huidot käsilläsi, puhut itseksesi ja välillä ikkunasta puistossa istuvien pappojen kanssa, blokkaat muita autoilijoita ja käytät estottomasti äänitorvea.
Olen uudesti syntynyt.
Ja nyt palautan vuokra-auton takaisin liikkeeseen.

5 comments:

Anonymous said...

Jos kuvaamasi autoilija olet sinä itse, niin toivon, että kummilapset olivat koulussa, eikä kyydissäsi !? t:Tiina

Liikenneturvallisuus kunniaan !!

Kirsikka... said...

Veljeni kesällä ajeli kaksi päivää pääkaupungissanne..toinen auto kolhi veljen vuokra -autoa ja siitä alkoi mieletön takaa-ajo...joka kuitenkin päätyi hyvin. Mutta tämän jälkeen liikuimme vain taksilla ja pikku-bussilla.Ei tarvinnut pelätä muita liikenteessä, mutta bussikuski meinas vetää meitä nenästä ....
Saas nähdä tuleeko veli perheineen toista kertaa sinne:)))

Yaelian said...

Varmasti teki hyvää,etenkin aurinko;D

Rouva Kameleontti said...

Sinisen taivaan alla sai täälläkin ajella lumipöherössä ja selittää itsekseen... Blogikivaa olisi tarjolla sinulle Kaikenkirjavassa.

pikkujutut said...

Tiina, ajoin juuri niinkuin tekee ne kaikki muutkin liikenteessä, kuopus istui etupenkillä.Usko pois, matka eteni todella sutjakkaasti eikä pelti kolissut. Tosin jos moodi jää päälle voi olla, että Suomessa saan ajokiellon :).

Kirsikka, onneksi päättyi hyvin, kaikki on mahdollista, täällä.Vai meinas vetää nenästä, sehän on paikallinen tapa :). Sano veljelle, että pitäytyy vain jalankulkijana, säästyy hermot.

Yaelian, autolla ajo on niin mukavaa :).

Rouva Kameleontti, kurvaan katsomaan sinne just nyt.