21.2.12

street art and nanny's t-shirt

Aamupäivä katosi jonnekin.
Ja sinne jonnekin katosivat myös sanat.
Puhukoon  kaduilta napsitut kuvat puolestaan.
Ja alimmainen kuva.
Olkoon muistutuksena itselle.
Tästä aamusta.

(ps.tässä postauksessahan ei ollut mitään järkeä...totaalinen hermoromahdus nettipoikein kanssa vei mehut. Voisiko joku jo kääntää niiden tähtimerkkien asentoja ?)

5 comments:

Rouva Kameleontti said...

Usko tai älä,
tein tänään taas työtä maailmanmestarin kanssa.
Hän lähti päiväunille, kun mehut menivät yhteisessä työssä... Olin luullut, että mehut nyt viimeiszeksi menisivät arjessa heiltä.
Mutta näemmä, ne menevät ihan kaikilta. Olispa kamalaa, jos arki olis ihan latteeta ja pelkkää harmoniaa. Temperamentti rules!!! Kiitos ihanasta kommentistasi Kaikenkirjavassa!

Anonymous said...

En tajunnut kirjoituksestasi yhtään mitään tai sitten tajusin riittävästi ; tuota tunnelmaa on tänään ollut ilmassa näköjään siellä ja täällä... t:Tiina

Hah ja hah ; ajatus pulleasta lompakosta on vain HAAVE. ABI tyhjentää loputkin, kun EI saa enää bussikorttiin Kelan tukea ja tarvitsee silti bussia lähes joka päivä. Ei viitsi painostaa pyöräilemään, kun lunta on vähintään 5 metriä tien pinnassa...

Mine said...

Onhan se päivä vielä huomennakin:).

Täällä ollut kevätaurinkoa - tuli kai sitten tilaamatta? Olen kurvaillut kaupasta toiseen etsimässä maidottomia tuotteita. Kylään saapuvat sukulaislapset ovat maitoallergisia ja turkkilaiset eivät tiedä sellaisesta mitään. Saldona oli soijamaitoa, eikä mitään muuta:(. Eiköhän nuo kuitenkin saada hengissä pidettyä.

Tsemppiä sinne ja rutkasti ilon aiheita huonoa päivää kompensoimaan.

Anonymous said...

...lunta. Kortti maksaa Kelan tuen kanssa 41e ja ilman 84e; aikamoinen ero ! Mutta nyt lopetan tämä kiusallisen rahasta valittamisen ikiajoiksi täällä virtuaalimaailmassa. LOPPU ! t:Tiina

pikkujutut said...

Rouva Kameleontti, vallan maailmanmestarin, wow-olet hyvässä seurassa, tosin hekin taitavat olla ihan normi-ihmisiä, kuitenkin :). Me kyllä nyt tarvittaisiin annos harmoniaa, on vallan hektistä tämä elo, meistä riippumatta.

Tiina, todennäköisesti juuri näin :). Siis Kelan tuki loppuu 18-v.-ymmärsinkö oikein?On hintaa,huh.Ajokortti lapselle?

Mine, on päivä tänäänkin, ja huomenna :).No oh, luulisi teiltä sieltä löytävän yhtä sun toista, yllättävää ettei näin ollutkaan.Höh.