29.1.12

just blue dust


... jonkun muunkin kuin minun pitäisi pyyhkiä pölyjä....

8 comments:

Rouva Kameleontti said...

Ilahdun, kun huomaan etten ensisijaisesti katso pölyjä, et varmaan sinäkään. Nämä värilliset lasit on aivan ihania. Ovatko kuvat sieltä retkeltä jonka linkitit jokin aika sitten? Sinne! Sininenkin on niin kaunis, taas sille sopivassa paikassa!

pikkujutut said...

Rouva Kameleontti, no en katso mutta näissä kuvissa aloin miettimään, miksi en saa niitä kirkkaaksi :). Ovat retkipaikasta, sinne ollaan taas menossa, uuden porukan kanssa. Tämä sininen on hieman hankala, mutta löytää paikkansa, jossain...

Katriina said...

Iloitsen väreistä ja lasista ja herkistä muodoista: ihanaa:D

Hyvää sunnuntaipäivää!

Mine said...

Ihania. Kyllä suomalaisen täytyy tykätä sinivalkoisesta:). Minä kyllä tykkään ihan oikeastikin. Farkun sinestä, meren sinestä, taivaan sinestää, sinisistä silmistä, mustikkarahkasta, sinivalkoisesta maripaidasta jne.

Anonymous said...

Mitä ihanuuksia ?! Jos joskus haluat kierrättää niitä, niin tiedän Keski-Suomesta yhden huushollin, jossa ne otettaisiin ilolla vastaan; talon emäntä voisi ihan riemusta kiljua ! t:Tiina

Ps.Täällä pakkasta reippaat -20 ja TEINI lähti pulkkamäkeen. Muut nautimme takan lämmöstä; erityisesti talon koira, joka kävi torstaina parturissa ja näyttää nyt kaljulta rotalta.

Kirjailijatar said...

Minun! Täällä on kamala pölykerros, mutta päätin pyyhkimisen sijasta lukea kirjaa, käydä leffassa, lenkillä...kaikkea ettei tarvitsisi siivota.

Yaelian said...

Täälläkin tarvitsen jonkun sellaisen.Pölyä tulee hurjasti...Ihanat palloset,väri ihana!JOs ei tietäisi että noissa on kerros pölyä niin..;D

pikkujutut said...

Katriina, siellä on niin paljon herkkiä, kauniita ja värikkäitä juttuja-silmä lepää.

Mine, minä olen myös sinisen fani, nyt tosin olen hieman siitä irti päässyt. Tämä kirkkaan sininen on minusta hyvin dominoiva, vähän hankala. Tätä väriä kun löytyy suomikodin keittiöstä ja hieman sitä on liikaa siellä :).

Tiina, näitä olen itselle tuonut jo, tuloksena 2 särkynyttä :(. Tule hakemaan omasi, voin viedä paikalle, saat viedä käsimatkatavarana omasi :). Meillä on kylmää myös ja ollaan vain genulla= yksi lämppäri päällä...

Kirjailijatar, olen lusmuillut koko tammikuun ja tänä aamuna iski stressi.Lopputulema kloriitinhöyryiset aivot :).

Yaelian, pölyä tulee jokapäivä jokaisesta raosta. olen tulla hulluksi ja vaadin perhettä vähentämään tavaranmäärää, jotta vähenisi pölykin....Juu, ensin ne näyttivät veikeiltä kunnes huomasin pölymäärän..tai näyttää ne silti hauskoilta :)