28.1.12

colorful saturday

Miljoona ja yksi asiaa listalla.
Jos saisi tehtyä edes yhden tänään.
Toiveet korkealla.

12 comments:

Kirsikka... said...

Ihania kelloja ja mitkä ihanat värit! Munkin lista viikonlopuks on aikamoinen...onneks aloittelin eilen jo vähän! Kerrotko Tiinalle että on ikävä!
Hyvää viikonloppua !

Rouva Kameleontti said...

Aivan ihastuttavat kellot.

Anonymous said...

Kiitos viestistä ! Olen ollut todella, todella väsynyt. Kotona kaikki ok, mutta työssä alkaa olla voimat lopussa, eikä helpotusta ole tiedossa. Miten sitä jaksaa sairaita hoitaa, jos ei aika riitä minkään kunnolla tekemiseen ja into on poissa ?!

Työkaverin kuolema, vaikkakin odotettu, vei kyllä mielen myös maihin. Perheen suru koskettaa, kun vainajan koko perhe on kovin tuttu. Hautajaiset ovat ensi viikolla. Lisäsi kuulin pisteeksi "i" päälle, että lapsuudenystävän tytär (15v) oli yrittänyt itsemurhaa ja vammautunut todella pahasti.

Olen kyllä käynyt välillä katsomassa niin sinun kuin Kirsikankin blogeja, mutta en ole osannut oikein mitään kirjoittaa...

Olette kyllä olleet mielessä ! t:Tiina

Anonymous said...

Ai niin, torkkupeitto tuli valmiiksi ja lämmittää nyt peitosta lähes järkyttyneen Mummin hartioita. Puikkojen heilutus jatkuu ja muhkea putkikaulaliina valmituu ehkä juhannukseksi...

Täällä on ollut surun ja väsymyksen lisäksi ilmassa myös herkkää ja suloista, kun "kesäteologi" on käynyt ABI:a tapailemassa... Viime yönä poistui täältä kuulema vasta klo.01.00 (KÄÄK), kun me kalkkiset olimme jo nukkuneet monta tuntia. t:Tiina

Anonymous said...

Vielä lyhyesti: täällä on todella koskettava tapa muistaa abeja. Olimme torsta-iltana ABI-kirkossa ja sen jälkeen kirkkokahveilla. Teinin rippipappi (Laura) puhui kirkossa niin kauniisti, että piti välillä keskittyä hengittämiseen, jotta en olisi ääneen itkenyt.

"Kesäteologin" äiti on ABI:n opinto-ohjaaja... Oli vähintääkin mielenkiintoista, kun hän kävi sanomassa meille "käsi-päivää". t:Tiina

tuike said...

Asia kerrallaan, sillä tavalla asiat yleensä hoituu.

Oikein mukavaa viikonloppua!

Mine said...

Sain ekan kirjan loppuun. Sitten kutsuin illaksi vieraita. Paras tapa saada peppu ylös penkistä ja itsensä toimeen. Lihat marinoituu, lihapullat tehty, seuraavaksi salaattia ja pottuja. Perhe valjastettu siivoushommiin.

Yaelian said...

Minun listani on nyt täksi päiväksi ainakin tehty;sain vaikean käännöksen tehtyä,puh! Ihanat kellot ,ja mitkä värit!!

Lissu said...

Väriterapiaa! Hyppää listasta yli ne, jotka hoiyuvat itsestään ylihuomenna. Tai sitten joskus.

Satu said...

Ah kaunista!

pikkujutut said...

Kirsikka, värit ovat todella kauniit.Toivottavasti listasi on lyhentynyt. Viestisi on välitetty :).

Rva Kameleontti, ..ja siellä oli paljon muutakin....

Tiina, No huh, jaksamista sinne roppakaupalla, kaikille. Kaulaliina lienee valmis jo helmikuussa :). Teillä on näemmä hyvin pienet piirit. Hyvä abi ja kesäteologi!

Tuike, niinpä, kun saisi edes sen yhden asian tehtyä :)

Mine, loistotaktiikka. Toivottavasti oli mukava ilta.Minä tässä tein suunnitelmia ensi viikolle vain tajutakseni aamulla herätessäni, että mulla on yksi lukulomalainen täällä koko viikon...Nyt sitten sovelletaan.Minä valjastan erheen laset nyt järjestelemään.

Yaelian, hyvä sinä, nyt voitkin sitten rentoutua :).

Lissu, siis viimeistään ennen kesälomia :).

Satu,ja tässä vain osa..

coco said...

your blog is like a little sunshine. all the color is a good treat to my eyes after cold cold day here.