27.1.12

just when you are about to lose your hope...

the sun comes out....

8 comments:

Yaelian said...

Eilen aurinkoa ,tänään sadetta...Mukavaa viikonloppua!

Mine said...

Meillä kanssa juuri toisin päin. Vaihdettiin kai pilviä? Minua ei haittaa. Lainasin kirjastosta pari kirjaa, joten suorastaan tarvitsen hyviä (teko)syitä sohvan nurkkaan käpertymiseeni.

Tekisi mieli ostaa kahvinkeitin. Sellainen, jolla saisi hieman luxuksemmat kahvit. Tämä maa se ei vaan ymmärrä kahvien päälle mitään. Kahviloiden ulkopuolella siis. Pelkkiä teenkeittimiä rivitolkulla marketeissa.

Sohvannurkka ja kahvi kun kuuluu yhteen, siitä tämä ajatusteni virta.

Rouva Kameleontti said...

Meillä aurinko paistelee keskipäivällä samalta korkeudelta kun Egyptissä ennen aamuseitsemää...
On sen näkymistä ikävä.
On lunta, pakkasta ja pimeää, kuka tahtois?

Rouva Kameleontti said...

tai aamukahdeksaa... aamulla kuitenkin.

pikkujutut said...

Yaelian, samassa rytmissä mennään joten toivottavasti huomenna aurinkoa- pyykkikone lastattu :). Mukavaa vk-loppua sinnekin.

Mine, Toivotaan, että sinnekin sitä kaunista ilmaa taas tulee.Jo saisi tulla aurinkoa, olen aivan täynnä tätä sadetta. Kahvi, sohva ja kirja- jos ei pyhä niin ainakin lähes sellainen kolmio. Meillä on tuolainen mainitsemasi laite mutta se kahvi mitä sinne laittaa- sitä ei olekaan helppo löytää. Paikallista arabikahvia löytyy, espressoa ehkä nyt.täytynee ryhdistäytyä ja tehdä asialle jotain. Nescafesta voisi jo luoua :)

pikkujutut said...

Rouva Kameleontt, me tahdotaan lunta ... ja lämpimät sisätilat :). Toivotaan sinne aurinkoisia kevätpäiviä monenmonta.Aurinkoa on ikävä täälläkin....

Maria said...

Oi voi näitä kuviasi!

pikkujutut said...

Maria, kiitos, nämä kuvat ovat kylläkin pelkkiä räpsäisyjä...mutta kiva jos tykkäsit (nolostelen nyt täällä)