4.10.11

thank you for the sport

Ahdistaako?
Ärsyttääkö?
Ottaa pattiin todella?
Kiehutko, puhkutko?
Verenpaineesi taivaissa?

Älä huoli, takapuoli ylös tuolilta ja liikkumaan. Aivan sama mitä teet, kunhan teet jotain. Avainsanana tekeminen.Ota mukaasi kunnon musiikkia. Ärsytysasteestasi ja mielenrauhasi saavutettavuusasteesta riippuen valitse laji, jossa saat irrotella kunnolla. Niin kunnolla, että en pysty ajattelemaan muuta kuin suoritustasi. Viimeiset punnerrukset, vatsalihasväännökset, joogavenytykset teet tajunnan rajamailla. Suorituksen lopulla makaat maassa ja keskityt vain hengittämiseen.Henkäys kerrallaan.

Auttaa kaikkeen, usko pois.
Tänä aamuna tosin pelkkä 5 km ei auttanut, mutta sen lisänä tunnin circuit vei minut olotilaan, josta en halua pois.
Olen täysin Zen.
Tulkoon mitä tuli, olen täysin levollinen.

(...kunhan palaan taas maan pinnalle, kerron mitä eilen tapahtui ja mitä siitä seurasi...Hellin itseäni vielä tämän päivän. Tosiasiassa takapuoleni ei enää jaksa nousta tuolilta, eivätkä jalkani kanna hakemaan kameraa. Huomenna blogissa paluu karuun expatelämään...sillä varauksella että yhteydet toimivat...)

6 comments:

Yaelian said...

Ah,ihana tapa käsitellä kaikkia ärsytyksiä:) Täällä on vielä liian lämmintä että jaksaisin tuollaisia lenkkejä tehdä,kuntosali saa riittää.

Anonymous said...

Verenpaine tähtitieteellisissä lukemissa NYT juuri, kun luin työsähköpostia:
-- Olin pyytänyt päästä HKI:iin yhteen ilmaiseen koulutukseen; en päässyt !
-- Olin kysynyt lupaa hakeutua jatko/uusiin opintoihin ensi vuoden alusta; en saanut lupaa !
-- Lomat oli sentään myöntänyt loppuvuodelle (8pv).
Kihisen täällä raivosta, koska perusteita oli ensimmäiseen, että "...vaikka selviydyt kaikesta, niin taukoa on hyväksi..." ja jälkimmäiseen se, että se on HKI:ssä ; mitä vit...?

Tähän ei nyt auta jumppa, eikä humppa ! t: Tiina

Kirjailijatar said...

Minä olen niin zen, etten jaksa nyt lähteä mihinkään :) Huomenna olen sitten zen tuolla tavalla. Nyt on vain kiljuva nälkä ja odotan, että mies kantaa eteen ihanaa iltapalaa.

pikkujutut said...

Yaelian, liikenteessä ollaan jo ennen kahdeksaa, muuten ei jaksa.Mutta minulla toimii tämä, näemmä todella hyvin :)

Tiina, perustelut sentään tuli..löytyykö kiertoteitä ?Itkuotkuraivarit vois auttaa :). Ei kun lenkille, nyt heti.Helpottaa,usko pois.

Kirjailijatar, voi, minussa on niin paljon sohvaperunaa, että pakolla raahaan itseni tuonne rääkättäväksi, koska se on vaan niin mukavaa..

Anonymous said...

Kävelin illalla laiskasti laahustaen lähikauppaan ja ostin ison pussin mustaakin mustempaa salmiakkia; söin koko pusillisen yksin ja lihoin 5kg. Kyllä helpotti ! Ja nyt kovasti pohdin niitä kiertoteitä; vaihtoehto B alkaa jälkimmäisen osalta hahmottua... t: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, tuo oli jo suoritus, hyvä sinä :). Kyllä keksit vielä ne kiertotiet, huoli pois. Tsemppiä!