3.10.11

a new week

Uusi viikko ja osittain vanhat rutiinit.
Pitkästä aikaa mielenosoitus kaupungissa sähkön hintaa vastaan.
Älämölöä ja poltettuja renkaita.
Oikein hyvä päivä siivota mikrokokoiset pölyt pois.
Parvekkeen kaiteelta niitä löytää aina.

8 comments:

Anonymous said...

Hei ! En ole pystynyt kommentoimaan blogiasi pitkään aikaan; lukeminen kyllä sujuu ! Vauvakakku oli vähintään hurmaava. Hyvää alkanutta viikkoa ! t: Tiina

Anonymous said...

Hienot kuvat!

Meiltä löytyis ihan makropölyäkin eikä tarvi edes parvekkeelle mennä. Kenetköhän nakittaisin pyyhkimisvuoroon...

Lempi Sveitsistä

Jael said...

Ai teilläkin metelöidään hintojen vuoksi...Täällä boikotoitiin suurimman meijerin tuotteita ja kappas vaan,he perääntyivät ja laskivat useiden tuotteiden hintoja 15%.Mutta kuulemma se ei riitä vielä.Boikotti jatkuu.
Mukavaa alkanutta viikkoa!

pikkujutut said...

Tiina, älä huoli, ongelmia itselläkin kommentoinnissa toisten blogeihin sekä tähän omaan. Tylsää! Toivottavasti teillä kaikki ok.Operaatio ??

Lempi, no nyt löytyy mustaa pölyä ihan sisältäkin..kiitos palaneen kumin..Työniloa teille sille jolle nakitusvuoro napsahti.

Yaelian, meille tulee varmaan arabisyksy :). Meillä hinnat eivät laskeneet ainakaan vielä. Jatkoa seuraa.Mukavaa viikkoa sinnekin!

Kirsikka... said...

Hyvää alkavaa viikkoa sinne kauas lämpimään....meillä on miehen sisko sieltä lomailemassa täällä kanssamme!

Anonymous said...

Kiitos kysymästä ! Operaatio meni ja nyt odotellaan PAD-vastauksia... Pari ommelta "läntissä" ; 12pv ja sitten otan itse tikit pois Rillipäältä. Lapsi sai onnistuneesta operaatiosta ja asiallisesta käytöksestä Harry Potter -legoja (törkeän hintaisia).

Hyvää pölytöntä viikkoa ! t: Tiina

pikkujutut said...

Kirsikka, oikein mukavaa lomaa kälylle.Täällä on todella lämpimät ilmat, monella tavalla.

Tiina, hienoa, loistavaa.Kaikki on varmasti hyvin. Teillähän on jo läjäpäin HP-legoja...Ja meillä läjäpäin pölyä-kiitos eilisen.

Anonymous said...

...vasta KAKSI laatikkoa ; viime viikonloppuna näin Mini-Manissa Tylypahka-Harry-Potter-laatikon, mutta siinä tuli järki vastaan (149e)...