14.9.11

life is...

Generaattorisähkö pysyy jälleen päällä, myös silloin kun on ac päällä. Selvennykseksi sanottakoon, että lämpötila on edelleen siellä +30 asteessa ja valtakunnan sähköverkosta saamme nauttia vuorokaudessa noin 2 tuntia. Generaattorisähköä ilman emme tule toimeen ja juuri nyt emme tule toimeen ilman viilennystäkään.

Jotta tämä arkionyhtäjuhlaa- mentaliteetti pysyy tasapainossa, takkuillee internet vuorostaan.
Mikään näistä ei ole uutta eikä tavatonta.

Luin jutun ihmisestä, jonka eräs kaupunki oli työntänyt tavallaan pois. Se kaupunki ei enää antanut mitään tälle ihmiselle, eikä tällä ihmisellä ollut mitään annettavaa enää kaupungille. Mietinkin tässä, että voikohan jokin maa kokonaisuudessaan tehdä samoin. Kaikki nähty, koettu, tunnettu, maistettu ja haistettu ?

4 comments:

Rouva Kameleontti said...

Nuuhkin samaa turhaumaa sinulla kuin itselläni tällä hetkellä. On antanut kaikkeni, ollut liian kirkasotsaisesti tosissani, mutta mitä nyt...

Anonymous said...

Voihan se mitta tulla täyteen, kaupunkia, maata - mitä vaan. Eikä aina auta tsemppailukaan...

Lempi Sveitsistä

Lissu said...

Onneksi me kumpikin voidaan edes osan vuotta nauttia kotomaan kaikesta toimivuudesta. Sitä osaa arvostaa. Saas nähdä, mikä vuoristomajalla ensimmäisenä tökkii? Myötätuntoa sinne, koko sakille.

pikkujutut said...

Rouva Kameleontti,minua lähinnä turhauttaa se,että aina luulen että jokin olisi paremmin mutta kun ei...Tsemppiä!

Lempi,en ollut tuollaista asiaa aiemmin ajatellutkaan mutta oli ,mielestäni,varsin oivallinen juttu.Kun kerron täällä uusille kysyttäessä kuinka kauan olemme olleet täällä,ovat he,että kiitos,vuosi max.riittää....

Lissu,ilman suomilomia olisin jo suljetulla.Toivotaan että siellä vuoristomajalla elo jatkuu stressittömänä...myötätunto auttoi muuten heti :).