15.9.11

reality and relaxing


" ...siis ihanko totta, viides sulake menossa ?"
"...toivottavasti se putkimies tulee ajoissa, että pääset mukaan.."
"...nyt rikki jo, vastahan te kesäkuussa muutitte siihen vastavalmistuneeseen taloon..."
"... ei vedenpainetta ja hana vuotaa..."
"... generaattori ei toimi..."
"...hissi on ollut rikki viimeiset neljä viikkoa..."
"... neljän viikon loma ja kaikki vaatteet homeessa..."

Rannalla, auringon alla, käydyt keskustelut naurattavat. Nyt.
Ja omat ongelmat pienenevät koko ajan.
Vertaistuki on joissain asioissa se kaikista parhain.

Ja kiitos myös teille, jotka kommenteissa tuitte angstaavaa bloggaajaa. Kyllä tämä taas tästä.

6 comments:

Lissu said...

Mitähän ongelmia luolaihmisillä oli? 'Vessassa' kylmä riuku? Tuli sammunut yön aikana? Miehet eivät saaneet kaadettua yhtään eläintä ruoaksi, nahkavaatteiksi? Syöpäläisiä takkutukissa? Naapurikylän 'tyttöjen pileisiin' liian pitkä ja vaarallinen matka? Kännykkä ei toimi? Tietsikasta akku loppu? Ai niin, olikos niitä luolaihmisten aikaan?

Anonymous said...

Mukava alku teillä ? Oletko ulkoistanut minut "kommentaatorilistalta", kun on mennyt monta päivää, että viestit eivät lähde ? t. Tiina

pikkujutut said...

Lissu,hyvän kysymyksen heitit-vastausta en tiedä;).Turhahan näistä on ylipäätään valittaa kun arkeen oleellisesti kuuluvat.Kysehän on siitä että realiteetit ja toiveet eivät kohtaa.

Tiina,no johan kysyit pahan.Ei sinua ole miltään listalta pois potkittu,lienee bloggerin häiriöitä.Sinne toisaalle rein muutokset,käy kokeilemassa.

Yaelian said...

Toivottavasti jatkossa asiat toimivat,ainakin suurimman osan ajasta;D Ja hyvä että voi aina purkautua blogiin,niin tullaan me muut jeesaamaan sinua!

Anonymous said...

Lissun kommentit :) :)!

Ja mä oon sitä mieltä, ettei tietysti koko aikaa voi/kannata valittaa, mutta joskus on aika valituksenkin. Ja voi valittaa just siitä, mikä sillä hetkellä ottaa pahasti pattiin. Eihän sitä aina voi ajatella, että nämä on vaan pikkujuttuja, eikä oikeita valittamisenaiheita.

Höyryjen päästely silloin tällöin on terveellistä!

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Yaelian, siinä vaiheessa kun kuulin, että Gazassa olisi nopeampi internet-vuodatin jo krokotiilinkyyneleitä :). Tässä ei ketään edes ole kunnolla päässyt treffaamaan kun kaikilla on lomalta paluun jälkeen yhtä sun toista fiksattavaa. Meidänkin sähköongelmat ovat kestäneet nyt jo kuukauden...Mutta onneksi on blogi...ja ymmärtävät lukijat:)

Lempi. Lissu heitti kyllä viikon parhaan :). En minäkään jaksa valittaa koko aikaa, nyt vain bogiin pääsi koko turhauma.Yksikin postaus olisi riittänyt tätä soopaa.Oikeassa olet, eivät nämä pikkujutttuja ole kun pakkanen ja jääkaappi on täynnä ruokaa, pyykkiä pitäisi pestä, asioita maailmalle hoidella eikä internetyhteyttä, jne...Mutta mutta...Nyt keskitytään löytämään positiiviset asiat, tai oikeastaan yritetään löytää huumori taas mukaan. Onneksi se jo alkaa löytymään.