5.3.11

three surprises



Tämän päivän yllätykset.
Se ensimmäinen. Mene supermarkettiin ja nähdessäsi vaa'an, astu sille. Totea lukema ja poistu paikalta epäuskoisena, tajuamatta edelleenkään lukemaa todeksi. Näin pienelle ihmiselle tuollainen lukema.

Jatka matkaasi yläkertaan, näe edessäsi helmiä, joita et uskoisi kaupasta löytyvän. Vieläpä sellaisia helmiä, joita olet etsiskellyt.

Viimein saavu makeisosastolle, näe edessäsi hyllyn verran suklaalevyjä, joissa lukee selvällä suomenkielellä maitosuklaata. Muistamatta ensimmäistä yllätystä, nappaa mukaan kunnon kasa levyjä, aukaise ensimmäinen heti autossa ja syö loppuun ennen kotia. Kotona avaa vielä pussillinen, jossa lukee Panda Licorice. 

Sillä et ole edelleenkään sisäistänyt sitä ensimmäistä yllätystä.

9 comments:

Maria said...

Oi ihanaa!!!Marabou minunkin lemppari ja laksitsit.Ja nyt odotan milloin näen helmet valmiina:D
Ei kaikkia yllätyksiä kannata muistella:D ja hyvä kun testasit suklaan -eivät myynneet huonoa:)
Halit♥

Jael said...

ONpa teidän superissa ihania yllätyksiä (no ehkä ei tuo ensimmäinen) Pandan lakuakin! Kade kade....

pikkujutut said...

Maria, Marabou tulee kakkosena Fazerin jälkeen mutteivat ymmärrä tuoda tänne, joten tästä nyt nautitaan kaikin tavoin ja unohdetaan ne kilot..:)
Kazbuurassa pari valmista jo, jatkoa seuraa...

Yaelian, Ensimmäinen yllätys täytyy kyllä tarkistaa, josko kalibrointi heittäisi.juu, menee jo epätoivoiseksi :).
Nahariassa oli muuten muinoin linja-autoaseman vieressä kauppa josta sai Fazerin konvehteja...Sen verran vielä lisättävä että noita Pandan lakuja oli useampia, tavallisia ja muita, nam...:)

mizyéna said...

IHANA LÖYTÖ!!! Mä löysin tänään torilta Milkan suklaata missä oli Daimia mukana ja meinasin pyörtyä jo siitäkin. Se oli niin hyvää vaikka en normaalisti tykkää Milkasta enkä Daimista mutta oiva Fazer kaipuun lievittäjä siitä tulee.

pikkujutut said...

Mizyena,eikö ollutkin :). Hätätilassa kaikki menee, täällä olisit saanut Marabouta Daimilla. Oli muuten myös tunisialaista suklaata, mutta jätin hyllyyn kun tätä toista oli tarjolla. Jospa teillekin tulee, pidetään peukkuja ylhäällä.

Vilijonkka said...

Hih, todellista hetkessä elämistä!!!

Jael said...

Täällä kyllä saa jostain kaupoista (ja lentokentältä)Fasun suklaata,ja terveyskaupoista irtopainossa Fasun lakua,mutta että vielä erilaisia Pandan lakuja,sitä kun vielä olisi....

mizyéna said...

Tää Milkan+Daim suklaa oli paljon parempaa kuin Maraboun Daim suklaa mikä mun makuun on ihan liian makeaa. En yleensäkään tykkää Maraboun suklaista enkä koskaan sitä valitse suomessa mutta paremman eli Fazerin puutteessa se menee :))

Pari viikkoa sitten löysin ekan keraan paria sorttia irtokarkkeja ja nyt hyvää suklaata. Vau, melkein jo alkaa odottamaan että sitä fasuakin joskus täältä saisi.

Ja ihan hyvä kun jätiti Tunisialaisen suklaan hyllyyn. Se on syömäkelvotonta :))

pikkujutut said...

Vilijonkka, jep, sitä todellakin :).

Yaelian, meillä on paikallisessa supermarketissa säännöllisesti Pandan lakuja, jopa sellaisia mitä ei Suomessa näe.Jospa sielläkin kohta olisi, tsekkaa arabikaupat :).

Mizyena, turhan nirso ei voi olla kun ei oikein ole mistä valita :).Tosin daimit jäi täällä hyllyyn ja mukaani nappasin noita levyjä missä oli pähkinää. levyt olivat kyllä vain 100 g.Irtokarkkeja- jospa niitä löytyisi sitten täältäkin..täytyykin katsastaa markkinoita. Teikäläisten suklaa pysyköön siis hyllyssä, kiitos vinkistä:)