6.3.11

this evening

 Tänä iltana tämä kirja ja hetken rauha.

Kirjasta sen verran, että olen lukenut sitä jo melkein kaksi kuukautta. Välillä päivittäin, toisinaan muutaman päivän välein. Suosiolla ohittanut kaikki harjoitukset. Nauttinut vain sujuvasta tekstistä, kerronnasta ja tarinoista. Tätä kirjaa ei voi hotkaista, vaan se pitää lukea ajan kanssa. Suosittelen.

3 comments:

Virpi P. said...

Epäilemättä kirjasta ei saisi niin paljon irtikään kerralla hotkaisemalla. Harjoituksiin on tosi tahmeaa tarttua yksin ja lukemalla ohjetta. Pitäisi päästä jonkun toisen ohjattavaksi, silloin saa ja on pakkokin keskittyä;)

Mindfulness kiinnostaa kovasti, mutta en saa tartuttua mihinkään kirjaan. Luen vasta nyt ensimmäistä kirjaa masennuksesta ja työuupumuksesta, vaikka olen pyristellyt siitä irti jo kuudetta vuotta.

pikkujutut said...

Katriina,osa noista tehtävistä tuntuu varsin työläältä vaikka tuskin niitä edes olisivat. Täytyy ensin lukea koko kirja ja tähän kirjaan on hyvä palata, joten seuraavaksi sitten työstetään jotain juttuja tai mennään jollekin kurssille :).

Rankkoja ja vaikeita asioita.Ei ihme etteivät kirjat ole auenneet. Kaikella on aikansa ja paikkansa, josko se olisi nyt?

Anonymous said...

Suosittelen lämpimästi kirjaa Mielekkäästi irti masennuksesta; tietoisen läsnäolon metelmä (+ mukana CD, jossa ohjattuja meditaatioharjoituksia). Sopii, vaikka ei olisi erityisiä pulmiakaan. Tekijät mm. Williams Mark, Teasdale John, Segal Zindel & Kabat-Zinn Jon. terveisin: Tiina
Ps. Minulta kirja löytyy niin koti- kuin työhyllystä (kesällä saa lainata).