4.3.11

some bananacake?

Aamuahkeruuden tulos:
Banaanikakkua, joka maistuu aina paremmalta kuin näyttää.
Sämpylöitä, koe-erä 6, nyt jo kohosivat ja maku on lähes täydellinen.
Vielä etsitään sitä täydellistä reseptiä.
Näillä eväillä meidän perhe aloittaa viikonlopun.

Millä eväillä alkaa omasi?

9 comments:

Virpi P. said...

Toisten elämä näyttää aina houkuttelevammalta kuin oma. Levollisen kaunis asetelmasi keittiössä lupaa hyvää. Banaanikakku ja vastaleivotut sämpylät vielä parempaa;)

En voi leipoa mitään, koska pidän myös syömisestä ja olen lihonut. Ehkä sauvakävely ja hieronta lohduttaa.

mizyéna said...

Mä söin just tonnikalaharissapihvejä salaatin ja kukkakaalin kera. Mutta lapsille lupasin paistaa pizzaa sekä kotona kuumetta potevalle lemppari suklaahippukakkuaan :))

Hyvää viikonloppua!

Mirva said...

Keväällä tarvitsee vihreää, joten perinteistä kreikkalaista salaattia sekä hedelmäsalaatti on tänä aamuna syöty. Illaksi suunnittelin fetatäytteisiä bruschettoja kun salaatista jäi fetaa, mutta nyt alkoi kyllä tehdä mieli banana breadia!

(Ja muuten: hei! olen alkanut seurata blogiasi melko vasta, olen ihastellut kovin kuviasi, mutten muista olenko joskus sanonut jotain.)

Anonymous said...

Minä aion tehdä illan suussa sitruunakakkusia, joihin tulee sitruunan lisäksi luonnonjugurttia.

Sämpylöitä en olekaan tehnyt pitkään aikaan. Oiskohan niitten leipominen sopivaa sunnuntaiohjelmaa...

Lempi Sveitsistä

Maria said...

Pizzaa pizzaa kuten aina :D
Ja paranemista ja nuorison "johdattelemista"huomaamaan että täällä pitää siivota:D
Halit♥

Anonymous said...

Buranaa, Panadolia ja Asperin-C ; siinä tämän päivän herkut ja ehkä myös viikonlopun. Rillipää kuitenkin jo terveenä. Kävi tänään ulkona työntelemässä nukenvaunuja, kun ei voinut vielä lumen takia pyöräillä. Kummpipojalle HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ etukäteen; paketti sitten kesällä, kun nähdään ! t: Tiina ps. Aino leipoi omenamuffinseja ja täydellisiä sämpylöitä (reseptin saa halutessaan leipurilta). Tykkäsin appelsiinipuu-kuvasta erityisesti !

Jael said...

Banaanikakku on ihanaa! Aamuni alkoi tänään hunaja-sitruunateellä,vihreällä smoothiella ja juustonäkkärillä.

Pikkusisko said...

Banaankikakusta tulee lapsuus mieleen, kaverin äiti leipoi sitä monesti. Minä aloitin äskön viikonlopunvieton syömällä vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja.

pikkujutut said...

Katriina, samat sanat.:). Minua ja sämpylöitä ei ole luotu yhteen, ei onnistu ei millään.Ja nyt loppui minunkin leipominen ja varsinkin syöminen. Olen pienoisessa shokissa käytyäni vaa'alla.Mutta sinulla on onneksi hyvät lohdutuskeinot :).

Mizyena, nams, kuulostaa hyvältä. Pizzakin kuulostaa hyvältä. Paranemisia teille ja jaksamista äidille.

Mirva, tervetuloa ja kiitos. Kuvaamista vasta harjoittelen. Voisin tulla teille syömään, kuulostaa niin hyvältä ruokanne. Minun banana bread on aina enemmän niin kuohkeaa etten kehtaa sitä edes leiväksi sanoa :).

Lempi, saisiko reseptin tuosta sitruunakakusta?Kuulostaa hyvältä.Ja jos onnistut saamaan sellaiset pehmeät sämpylät, kerro salaisuutesi.:)

Maria, meillä ei ollut pizzaa kuten tavallisesti, oli hieman outoa.Ensi viikolla täytyy palata ruotuun :). Siivota pitäisi täälläkin...

Tiina, teillä onkin mielenkiintoinen ruokavalio:). Koettakaa nyt parantua.Aino voi lähettää reseptin tai vaikka tulla tänne lomalla opettamaan minua sämpylöiden tekemisessä- siin äolisi muuten ajatusta, tulkaa koko poppoo karistamaan pöpöt pois.Olette tervetulleita.K. kiittää ja lupaa pitää juhlat.

Yaelian, juustonäkkäriä on mennyt täälläkin.On se vaan hyvää.

Pikkusisko, vaahtokarkit, vaaleanpunaiset ovat oiva tapa aloittaa viikonloppu. :)