15.2.11

***

Ylimääräiset vapaat kesken viikon ovat mukavuutta.
Niinkuin tänään.
Tarmokkuuden puuskassa leivoin sämpylöitä.
Tunnustan jopa tehneeni historiaa, ennen tässä osoitteessa ei ole sämpylöitä pyöritelty.
Mutta jatkossa kyllä tehdään.
Lämmin sämpylä, voi, juusto ja suomalainen herkkukurkku, nam.

4 comments:

Maria said...

Tuota hetkeä odotan itsekin:D torstaista tiistaille olen vapaalla.Mutta täällä leivotaan -ehkäpä liikaakin:)
Kiitos postipoikasi oli ollut reipas ja paketti saapui tänään.Se on kuin kevät keltaisen-vihreä suloisuus.Kiitos♥

Kirjailijatar said...

Tuo kuva on ihan mahdottoman ihana. Pakahduttavan kaunis. Kuin jostain ranskalaisesta elokuvasta.

Minä leivoin yhteen aikaan usein sämpylöitä. Sitten se aika meni pois.

mizyéna said...

Kuva on ihana ♥

Mulla oli eilen myös erittäin tarmokas vapaa päivä. Tänään voikin sitten laiskotella ja köllötellä sairastuneen esikoisen kanssa sohvan nurkassa.

Oletko koskaan kokeillut tehdä suolakurkkuja itse?

pikkujutut said...

Maria, onnekas sinä, vapaalla. Minä en enää osaa erottaa näitä vapaita kun aina täällä kotona olen. Meilläkin alkaa nyt ainakin kerran viikossa leivontasessiot, on ne vaan niin erimakuisia kun itse tekee. Meillä on hyvä postiukki, välitän kiitokset :). uusia juttuja työn alla. :::))).

Kirjailijatar, tämä on ensimmäisiä kuvia, sitten leikkauksen minkä otin. Tärkeä kuva minulle, kiitos sinulle vertauksesta, nostattaa kuvan arvoa heti :).Minä yritän saada meille tuota aikaa nyt, ennekuin se hetki menee pois.

Mizyena, kiitos sinullekin. Toipumista sinne teille.Tämä aamu alkoi tarmokkaasti vesisateen moppaamisella lattioilta pois ja nyt virtaa riittää vielä muihinkin juttuihin. Hyvä vaan, kun on ollut vähän kadoksissa kaikki olot :). Täällä en ole kokeillut, Suomessakin vain vierestä katsonut. Listataan kohtaan: kokeiltava. oletko sinä tehnyt siellä?