11.3.10

thursday

Tämän päivän hetkiä.

Hämähäkki pisti poskeen. Todennäköisesti käveli yöllä poskea pitkin ja matkallaan nipisti. Sain muistoksi pullean posken. Niin pullean että aurinkolasitkin istuivat miten sattuu nenälle. Kolottaa ja kutittaa. Villeimmät veikkasivat viikon verran kasvopuolena oloa.

Eräs meidän perheestä valittiin koulun kuoroon. Ei suinkaan pikkumies, joka konsertoi päivittäin kotona vaan tytär, joka oli enemmän kuin onnellinen. Konserttejakin on luvassa jo kaksi.

5 comments:

Paevi said...

Hämähäkki joka pisti poskeen?! Enpä ole ennen moisesta kuullut. Hmmm, mitähän pöpöjä moinen mukanaan kuljettaa kun noin turvottaa... ;-)

anumorchy said...

Tuo kuulostaa hurjalta. Kavitko laakarissa?

Sateenkaari said...

Onnea tyttarelle kuoroon paasysta.
Kavitkö laakarissa hamahakin pistosta.Niissahan saattaa olla myrkyllisiakin.

Lissu said...

Vàlimeren hàmyheikit ovat àllòjà. Paranemisia. Otapa itsestàsi kuva aurinkolasit pààssà - muistoksi. Onnea tyttàrelle ja tyttàren ylpeàlle àidille/perheelle.

pikkujutut said...

Paevi, on niitä hämähäkkejäkin jotka pistävät.Muistuttaa ampiaisen pistoa. Luulen, että olen jossain määrin yliherkkä näille ensimmäisille pistoille,hyttysen pistostakin nousi peukalon kokoinen paukama ja ei pienene millään...

Anu, mitäs sitä lääkäriin kun tohtori Google on tässä heti valmiina :). Tämä on nyt kolmas kerta kun tälläistä tapahtuu.

Sateenkaari, hydrocortisonia hieman päälle ja odotellaan...Tytär on aivan onnessaan, ensin kuoron oli tarkoitus olla vain isommille mutta onneksi muuttivat mieltä.

Lissu, ällöjä ovat ja nyt pitäisi alkaa niiden metsästys.Yäk...Jätetään vain mielikuvien varaan tämä nykyinen ulkonäkö:).kiitos onnitteluista.