10.3.10

choices



Suomi-kodissamme on alkanut putkiremontti yhdistettynä kaapeli-ja sähköverkkojen uusimiseen. Tästä ilosta maksamme summan, jolla saisi jostain päin Suomea kokonaisen asunnon. Kohdallamme remontti on hieman isompi, sillä tätä luksushintaista kylpyhuonetta laajennetaan puoli metriä. Vanhan seinän purku ja uuden tiiliseinän rakentaminen ei itsessään maksanut enää yhtään mitään, onneksi. Muuten olisimme jättäneet laajentamisen tekemättä, ihan periaatteesta.

Nyt pitäisi sitten vihdoin ja viimein päättää ne laatat. Väri on selvä, sekä laatoissa että saumassa. Mutta se koko. Isoa vai pienempää. Kun tietää seinän, sitten tietää lattian.Vaihtoehtoja on, mitään ei voi käydä katsomassa, joten on mentävä tuntumalla.

Niin ja patterikin pitäisi päättää.
Aikaraja kolkuttaa kiivaasti vastaan.

6 comments:

Sateenkaari said...

Onnea suomiremtille.
Varmaan on moni asia vaikeaa,kun ei paase itse paikan paalle katsomaan.Toivotaan,etta kaikki menee,niinkuin olette halunneet.

anumorchy said...

Vaikeita paatoksia tuollaiset, ainakin minulle. Mita kokovaihtoehtoja on?

Lissu said...

Minà jo kerran tàhàn kommentoinkin, mutta jossain taas lentelee... Vaikeaa varmaan tuhansien kilometrien pààstà tehdà valintoja. Minullakin on sitten kesàllà remontin paikka (Keuruulla). Se hemmetin sininen seinà kiusaa... En siis osannut aikoinaan valita oikein. Mutta avhingostahan viisastuu. Kuulemma.

pikkujutut said...

Sateenkaari, muuta ei voi kuin toivoa parasta.:)

Anu, vaihtoehtoja on, pakettiin kuuluu 250x200 mikä ei ole minun suosikki..ja sitten onkin koko muu laattamaailma avoinna. Valkoista halutaan seinille ja lattiaan, se on ainakin selvä!

Lissu, minä lentelen ihan jossain muualla kuin kotona :). Meillä ei olisi nyt varaa tehdä vahinkoa, muuten menee kukkaro miinukselle...

anumorchy said...

Oletko varma etta valkoinen on kaytannollinen vaihtoehto? En ole koskaan sellaista nahnyt, mutta tuntuu etta olisi aika jatkuvaa siivousta vaativa.

pikkujutut said...

Anu, mitään muuta vaihtoehtoa ei edes ajatella.Kyllä se on käytännöllinen,usko pois.:)