7.1.10

ten points


Everything is easy
if you enjoy doing it.
*
Tanaan oli arabian tunti pitkasta aikaa monen viikon tauon jalkeen. Loman aikana en koskenut kirjoihin ollenkaan enka opiskellut yhtaan mitaan. Joten yllatin seka opettajan etta itseni kaantamasta arabiaa englanniksi ilman takeltelua, puhumalla jarkevia ja ymmartamalla suurimman osan. Tunti tehokasta tyoskentelya ja olin tehnyt paivan tyon.

Kun tytar illalla kysyi apua matematiikan kotitehtavissa, kolisivatkin aivot sitten tyhjyytta. Miehen opastaessa tytarta, aivot tokeentuivat (salakuuntelulla) samaan aikaan. Tokihan tiesin ennestaan, etta 7/21 murtoluku supistuu 1/3:aan. Juuri kysymyksen aikana tapahtui hetkellinen toimintahairio.

Nain tanaan myos tyttaren juoksuharjoitukset ja sydan kurkussa katselin mihin leijonan luolaan hanta rohkaisin. Toistaiseksi huoli on turha. Harjoituksissa oli mukavaa ja vaikka kaverit fuskasivat, tytar ei. Rankkaa oli mutta voittajan olo oli palkintona.

4 comments:

Jael said...

HIenosti pärjäsi tyttäresi juoksussa ja sinä arabian tunnilla:-) Oma Helsingissä aikoinaan opiskeltu arabia on aika unohduksissa,kirjaimet vielä muistuu jotenkuten.

s a n s k u :) said...

voi etta tuli mun eno mieleen tuosta kuvasta. <3

mita? pitaisiko meidan muka muistaa kaikki koulussa opittu? :D

mizyéna said...

Mäkään en ole loman aikaan koskenutkaan arabian kirjoihin mutta pitäisi vähän edes lukaista.

pikkujutut said...

Yaelian, voi, matkaa on ja pitkalti sujuvuuteen.Mutta vahan nosti itsetuntoa. Kylla sinakin muistaisit muutaman tunnin harjoittelun jalkeen,aivan varmasti.

Sansku, minulla on hyva valttikortti. Olen opiskellut nama jutut suomeksi, joten englanniksi tarvitsee hetken aikaa miettia :).Ehka voi vahan yrittaa pelastaa kasvojaan.

Mizyena, jospa sinulta loytyy paremmin motivaatiota :).