8.1.10

surprise challenge



Let inspiration come from within.
*
Viime vuoden puolella osallistuin Tuiken haasteeseen. Haasteeseen, joka jo tassa useamman kerran on unohtunut. Uuden vuoden kunniaksi lunastetaan lupaukset ja toteutetaan haaste.

Saannot ovat yksinkertaiset:

Aikaa haasteen toteuttamiseen on 365 paivaa. Tarkoituksena on tehda jotain ihan itse, omin kasin. Ja lahettaa tekemansa jutut niille kolmelle henkilolle, jotka ensimmaisena jattavat kommenttinsa ja ottavat haasteen vastaan, silla etta jatkavat haastetta omissa blogissaan.

Tahan voisi kokemuksen aanella tietysti sanoa, etta haasteen vastaaottaminen blogissaan kannattaa toteuttaa heti ettei unohda ja havahdu kesken lenkin, etta sekin lupaus on lunastamatta.Siihen itse tekemiseen voi sitten kayttaa enemman aikaa.

Jos joku kiinnostui, kommenttia laatikkoon ja mina mietin mita teen. Jotain kuvissa nakyvaa vai jotain Kazbuuran puolelta. Pidetaan se viela salaisuutena.

7 comments:

Niina said...

Tämähän on kiva haaste! Eli osallistun:)
Minun tekemiseni eivät kyllä tosin olen niin hienoja kuin vaikkapa nuo rannekorusi,mitä olen käynnyt ihastelemassa monta kertaa...mutta enköhän saa jotain mukavaa aikaiseksi:)

mizyéna said...

Toka! Onpa kiva haaste. En ole ennen tärmännytkään. En tiedä osaanko tehdä mitään muita kuin valokuvia mutta sitten niitä :D

Lissu said...

Minà olen se kolmas! Hiphurraa.

tuike said...

Jukra miten kivoja töitä sinulla! Ja minä täällä häpeissäni....:-(

Tulet hämmästymään, ryhdistäydyn!

pikkujutut said...

Niina, eikös vain olekin hauska haaste, ja ruhtinaallisesti aikaa toteuttaa vielä. Ja luulen, että saat tehtyä vielä jotain hienompaa...

Mizyena, aah, nyt harkitsen josko ottaisin taas haasteeseen osaa :). Valokuvat käy todella hyvin.

Lissu, ja minä tiedän just mitä sinä saat. ;)

Tuike, hah, sinulla on niin paljon tehtyä TAIDOLLA, joten ei se määrä vaan laatu :). Perässä tullaan...siinä laadussa meinaan.

Satu said...

Hei sinne! Arvonnassani onni suosi myös sinua! :)

Ja ai kun kiva haaste! Taidan vielä heittäytyä tähänkin...katsotaan...

Ihania juttuja olet taas tehnyt! Iloista päivän jatkoa!

pikkujutut said...

Satu,ihanko totta? Voi, mitä onnea.