19.1.10

reality life

Eilen illalla mies kysyi, onko wc tukossa, kun olimme menossa nukkumaan. Siis testaamaan. Nuppi ylös ja vetäisy. Hhmm. Uusi testaus ja sitten jo totuus valkeni wc:n lattialle. Kumihanskat käteen, pesuaineita viereen ja työvälineeksi puinen grillitikku. Säästän yksityiskohdilta. Voin vain todeta, että vetävän viemärin ääni kuulostaa klo 00.25 aikoihin omiin korviin enemmän kuin taivaalliselta.

Vielä jynssäys, kuuraus ja huuhtelu. Tulipan siivottua samalla. Eikä sillä väliä, että samaisena aamuna oli kyseinen paikka kuurattu oikein hartiavoimin.

Vaatteiden vaihto, pujahdus peittojen alle piiloon kosteankylmää ilmaa ja pää tyynylle. Klonk, klonk, klonk... Jonkun naapurin lautasantenni oli myrskyisässä tuulessa irronnut ja hakkasi katon reunaan. Ja sitä jatkui...läpi yön.

5 comments:

Jael said...

Empatiani,tuo on todella kurjaa...mulla oli ihan sama juttu asuessani pohjoisessa,koska puun juuret oli jotenkuten päässyt putkistoon,ja vuoden aikana mulla oli tuollaista 3 kertaa, ja kaikki lattiat lainehti....
Täälläkin myrsky ehti aiheuttaa vahinkoja...aamulla oli tietokone kiinni,mennyt aivan itsestään,ja monien yritysten kautta sain sen toimimaan,mutta se toimi erittäin surkeasti eikä nettikään toiminut.No sitten help deskiin yhteydenoton jälkeen tein erinäisiä toimenpiteitä ja nyt toimii taas.Mutta seuraavan myrskyn koittaessa taidan laittaa koneen kiinni,ettei tuollaista enään käy.

Lissu said...

Jahas, ettà putkinainen hommissa. Ei teillà ainaskaan ykstotisia òità vietetà. Tààllà oli pàivàllà jossain asunnossa remppaa, ja kun aloin pestà astioita (kàsin), vettà ei tullutkaan. Ei tarvinnut tiskata, mutta ei myòskààn mennà vessaan asioille. Onneksi katkos kesti vain tunnin.

Pikkusisko said...

Toivottavasti ensi yö sujuu ilman remppaa ja kolinoita!

Anonymous said...

Aplodit sulle onnistuneesta putkimieheilystä!

Ja hiljaisempaa ens yötä...

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos empatiasta.Eihän tämä nyt mitään ollut tuohon omaan kokemaasi.Huh huh. Kellonaika olisi vain saanut olla toinen.Vettä tulee ja reilusti täällä.

Lissu, näitä piraattihommia näyttää kertyvän ihan itsestään;). Toivotaan ettei joudu vielä muurariksikin, seinät valuvat vettä :).


Pikkusisko, Lemi, viime yö oli hiljainen , toivottavasti tulevakin.