20.1.10

it's pouring


Ulkona +12, sisällä +16, kosteusprosentit 76.
On kylmä, kylmempi, kylmin päivä tänä talvena.
Ja vettä. Sitä on satanut. Tullut kaatamalla.
Rakeita satoi hetki sitten muttei vieläkään sada lunta vuorille.

Kohta muuten sataa taas.
Muttei se haittaa.
Äsken näkyi kaistale sinistä taivasta.

6 comments:

mizyéna said...

Täällä vähän samanlainen ilma. Niin sisällä kuin ulkonakin.

Sateenkaari said...

Meilla taalla ulkona +13 ja sisalla se sama +16,jos ei pida ilmastointia paalla.
Meilla on olohuoneessa ja makuuhuoneessa ilmastointi.Tosi katevasti saa nopeasti lamminta.Keittiö on huoneitten valissa,ja pysyy aikalailla siedettavan lampöisena.
Kummasti sita vain tottuu viileampaan.Hiukkasen enemman vaatetta palle vaan.Pidan huonelampötilan sellaisena +19-+20.
Terveiset Antalyasta

Jael said...

Täällä satoi tänään vain vähän,koska kaikki sateet oli pohjoisessa ja teilläpäin tänään.Sisällä täälläkin kylmempi kuin viime päivinä,Tykkään!Ihanaa mennä lämpimään vuoteeseen illalla kun talo on kylmä! (laitan kuumavesipullon vuoteeseen ennen nukkumaanmenoa).Täällä tuli jo aurinkokin välillä esille tänään.Toivottavasti sitä luntakin tulee pian vuorille...

Lissu said...

Ulkona -25 ja sisàllà +21, eli naama joutuu sopeutumaan aikamoiseen làmmòn eroon. Silti tykkààn tàmmòisestà enemmàn kuin vuoristomajan kylmàn kosteudesta. Tànààn paistoi jopa aurinko. Puolen vuoden kuluttua onkin jo kesà!

pikkujutut said...

Mizyena, pakko uskoa, nyt on talvi.

Sateenkaari, meillä toiminnassa yksi ac ja kaasulämppäri. Päivin ei mitän kun yksin olen. Kerrospukeutuminen on pop. Ja ulkona tuntuu lämpimämmältä kuin sisällä.

Yaelian,kuumavesipullo, siinä ratkaisu kosteisiin lakanoihin :). Ja uutisten mukaan lunta on vuorilla, jeeeeeee.....

Lissu, mun iho kyllä vaikertaisi mutta mieli nauttisi tuosta ilmanvaihtelusta. :) Meillä ollaan kuukautta edellä, kesä tulee JO 5 kuukauden kuluttua- aloitetaan laskeminen helmikuusta :)

Sateenkaari said...

Tuota kuumavesipulloa en ole kokeillut.Meilla on sangyssa ns. sahköpeitot.Se on sellainen ohut peitto,minka sisalla on sahkövastukset.Sijoitettu sangyssa patjansuojuksen ja lakanan alle.Ennen nukkumaanmenoa lammitetaan,ja sitten otetaan töpseli irti pistorasiasta,kun menee nukkumaan.Sanky on lammin ja kuiva.