18.1.10

random thoughts


On selvääkin selvempää,että auton valot kuluvat kun niitä käyttää. Ei sillä ole väliä näkeekö joku vastaantulija jos itse näkee minne ajaa ja ajaa vielä siinä keskellä tietä.
*
Kun vettä sataa, on kylmä, vaikka mittari kertoisi lämpötilan vielä olevan +15 asteen tietämissä. Vesisateella päälle laitetaan toppatakki tai paksu ja painava sarkatakki. Ja erään expatin räikyvän keltaista sadetakkia katsotaan nenän vartta pitkin.
*
Jonain päivänä käyn kysymässä, voinko punnita sellaisen sarkatakin räväkän sadekuuron jäljiltä. Veikkaus on, että painoa on useampi kilo.
*
En edes muista, milloin viimeksi täällä on satanut näin kauniisti. Pieniä pisaroita hiljalleen taivaalta tippuen. Meri rauhallinen ja ilma tyyni. Aamulenkki sateessa oli hyvä aloitus aamulle.
*
Äsken söimme yhdeltä istumalta levyllisen sinistä suklaata ja luimme iltapäivälehtiä suomeksi. Mielikuvissa taisimme olla jossain muualla.

4 comments:

Virpi P. said...

Me ollaan niin käytännöllisiä ja turvallisia ja varmaan muitten mielestä tylsiä, mutta sillähän ei ole merkitystä.

Kesäsade on viehättävää silloin, kun siitä osaa iloita!

Jael said...

Täällä satoi kunnolla iltapäivällä ,kengätkin kastuivat kun eivät pitäneet vettä. Täällä oli aamulla ihan melkein lämmintä,vaikka oli harmaa sää, mutta iltapäivällä tuntui jo kylmältä,kun satoi kunnolla.

pikkujutut said...

Katriina, minä en suostu kastumaan yhtään enempää kuin on tarvis.Vaatteita kun ei tahdo saada kuiviksi näillä keleillä.

Yaelian, teidän ukkospilviä illalla katselin ja nyt tuulee ja sataa oikein kunnolla täälläkin.Sormet kohmeessa tässä naputellaan.

violet said...

Mua naurattaa kun mulle tuli olo että olen Hollannissa ja mietin niitä kaikkia juttuja joita en voinut tajuta.