5.1.10

be in motion





Good health is priceless.
Do what you can.
*
Kevatlukukauden harrastelistat saatiin eilen. Samantien ne taytettiin ja rahan kera koululle tanaan vietiin. Kahdeksan viikon ajan luvassa on liikuntaa juoksun, jalkapallon ja koripallon muodossa.

Vaihtoehtoja ei ollut paljoa tarjolla ja lapset valitsivat ne mitka kiinnostivat eniten. Viikossa on nyt viisi paivaa, jolloin harrastetaan. Yksi pikkumiehella, nelja tyttarella. Liikuntaa neljana paivana viikossa on enemman kuin koskaan mutta ei missaan nimessa pahasta. Tama maa kun ei mitenkaan tue liikuntaharrastuksia, varsinkaan tyttojen, joten on kuin olisimme saaneet lottovoiton.

Ja mika parasta. Juoksuharjoitukset tapahtuvat noissa kuvissa olevissa maisemissa. Ennen vanhaan hevoset, nyt lapset ja muu kylanvaki.

7 comments:

anumorchy said...

Siis tama on se hippodrom, jonka kuvia aikanaan lupasit.

s a n s k u :) said...

varmaan minakin innostuisin urheilemaan moisissa maisemissa. (mika olisi ihme tosiaankin)

tuo "do what you can" toi mieleen lauseen josta tykkaan mormoonin kirjassa: "thou shalt not run faster than thou hast strength". minua aina aikanaan nauratti tuo. mietin etta "well duh!". :) nykyaan tajuan tuon neuvon tarkeyden. niin helppoa on menna tukka putkella nykymaailmassa ja tehda liikaa. hyva muistaa ettei tarvi menna lujempaa kuin mita on voimia. viisautta ian myota. :)

pikkujutut said...

Anu, juuri tama. Onko sama mista mainitsit?

Sansku, kierros on kilometrin, joten helppo tsekata mita juoksee.Mutta kylla tuolla voi helposti ihan vain istuskellakin.

tuo do what you can liittyi siihen kun tytar mietti ennen harjoutuksia onko hanen nyt todellakin jaksettava saman verran kuin jo puoli vuotta treenanneet.

Mutta tuo mita sanoit on kylla vallan totta. Hyva muistaa itsekin.

Lissu said...

Hieno homma ja historialliset raamit! Olen nyt 'liikkunut' lumimaisemassa n kuukauden joka pàivà, ja se tuntuu jo kunnossa. Se nousee kohisten. Hyvàà loppiaista!

mizyéna said...

Mekin saatiin eilen kevään harrastelistat ja suututti kun olin juuri päivällä käynyt koululla maksamassa maksuja niin miksi sihteeri ei maininnut harrastekerhoista, jotka olisin voinut maksaa samalla. Nyt pitää tehdä uusi keikka perjantaihin mennessä.

pikkujutut said...

Lissu, hyva, hyva. Jatka vaan samaan tahtiin. Olen taas talla viikolla aloittanut aamukavelyt ja se on mukavaa.

Mizyena, eihan sita nyt suotta etukateen mitaan sanota :). Tiesin itse taman tulevaksi ja olinkin rahat jemmannut.Kerrankin homma meni putkeen.

anumorchy said...

Tutulta naytti isannalle.